"Φαίη, μείνε έγκυος... έχω σενάριο"

29.09.2009
Μην εκπλαγείτε αν στη διάρκεια της σεζόν προκύψει κι άλλο παιδί στην «Εδέμ». Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Εύα (Φαίη Ξυλά) έχει αποκτήσει από τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης) μια κόρη, τη Μαρίλια

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Εύα (Φαίη Ξυλά) έχει αποκτήσει από τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης) μια κόρη, τη Μαρίλια (Μαίριλυν Διονά). Όχι, δεν είναι "προς το παρόν τουλάχιστον "έγκυος η Φαίη Ξυλά (σ.σ.: αυτό μάθαμε από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, γιατί οι ίδιοι δεν θα το αποκάλυπταν, τουλάχιστον στην αρχή), αλλά είναι τόσο πολύ ευτυχισμένοι, που ένα παιδί είναι στα σχέδιά τους.

Τι θα γίνει λοιπόν αν η Φαίη μείνει έγκυος και μας αποκαλύψει ξαφνικά ένα γλυκό μυστικό; Όλα τα έχει σκεφτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το φοβερό συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση και είναι πανέτοιμο. Αν λοιπόν έρθει τελικά ο πελαργός στη ζωή του ζευγαριού, απλώς η Εύα θα μείνει έγκυος και στα «Μυστικά της Εδέμ». Με ποιον; Τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) ή τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης); Αυτό θα το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή οι σεναριογράφοι, ανάλογα με την εξέλιξη της ιστορίας. Πάντως, όπως λέγεται, είναι έτοιμοι να αλλάξουν το σενάριο και να γίνει το έλα να δεις από την ίντριγκα στην εξέλιξη της ιστορίας που έχει καθηλώσει το κοινό και έχει τρελάνει και φέτος τα μηχανάκια της AGB, καθώς ξεπερνάει το 30% σε θεαματικότητα.