"-Θέλω τον Ρουβά...- Κι εγώ την Παπαρίζου"!

01.10.2009
Τι κι αν ο Σάκης Ρουβάς παντρεύτηκε και η Έλενα Παπαρίζου είναι αρραβωνιασμένη; Οι υποψήφιοι γαμπροί και νύφες δεν το βάζουν κάτω. Ψάχνουν τουλάχιστον κάποιους που να τους μοιάζουν για συντρόφους με τους οποίους θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους,

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Τι κι αν ο Σάκης Ρουβάς παντρεύτηκε και η Έλενα Παπαρίζου είναι αρραβωνιασμένη; Οι υποψήφιοι γαμπροί και νύφες δεν το βάζουν κάτω. Ψάχνουν τουλάχιστον κάποιους που να τους μοιάζουν για συντρόφους με τους οποίους θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, όπως είπε στο Λοιπόν ο πρόεδρος των γραφείων συνοικεσίων Ελλάδας Γιώργος Πάππας (φωτό). Τι κι αν δεν είναι οι ίδιοι; Λίγο το ’χεις να βρίσκεται στο πλευρό σου μια γυναίκα με την τσαχπινιά, τις καμπύλες και τα μάτια της Έλενας ή ένας άντρας που να σου χαμογελάει όπως ο Σάκης;

Πώς γίνεται η αναζήτηση; Μη φανταστείτε ότι έχουν πάρει τους δρόμους και ψάχνουν. Όχι, προτιμούν να επισκεφθούν ένα γραφείο συνοικεσίων, όπου αναλύουν τα θέλω τους, δίνουν τις προδιαγραφές τους και περιμένουν...

«Αυτός είναι και ο λόγος που τα γραφεία συνοικεσίων κάνουν "χρυσές" δουλειές. Έρχονται και ζητάνε άτομα που να βρίσκονται κοντά ή, αν είναι δυνατόν, να είναι και "φτυστοί με πρόσωπα της σοουμπίζ», αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ ο πρόεδρος των γραφείων συνοικεσίων Ελλάδας Γιώργος Πάππας, που εδώ και 60 χρόνια έχει κάνει πάνω από 16.000 γάμους, ενώ το γραφείο του πετυχαίνει κατά μέσο όρο 2 γάμους την ημέρα!

Η σοουμπίζ πρώτη σε ζήτηση
Οι περισσότεροι αναζητούν το ιδανικό ταίρι σε πρόσωπα αγαπημένα κυρίως από την τηλεόραση και το θέατρο. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον κανένα ταμπού (σ.σ.: παλαιότερα πήγαιναν μόνο οι γονείς τους) να απευθυνθούν σε ένα οργανωμένο γραφείο συνοικεσίων προκειμένου να βρουν το έτερόν τους ήμισυ. Τι τους σπρώχνει όμως σ’ αυτή τη λύση; « Ξέρουν τι θέλουν, αλλά δεν έχουν χρόνο να ψάξουν ή δεν έχει τύχει να βρουν αυτό που θέλουν μέσα στον κύκλο γνωριμιών τους», μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάππας. Όταν ασχολείσαι με άλλα πράγματα και κυρίως με την καριέρα σου, έρχεται η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως είσαι μόνος στη ζωή και πρέπει να βρεις το άλλο σου μισό. Εμείς αυτό ακριβώς κάνουμε, με μεγάλη υπευθυνότητα και εχεμύθεια».

Επιτυχία 99%!
Πώς μπορεί όμως ο ενδιαφερόμενος να ξέρει, είτε είναι άντρας ή γυναίκα, ότι η επιλογή συντρόφου που θα γίνει από το γραφείο θα είναι ασφαλής; «Αυτή είναι η δουλειά που κάνει ένα σωστό γραφείο γνωριμιών γάμου. Δηλαδή, να τσεκάρει πόσο αληθινά είναι τα στοιχεία που δίνουν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες, να ερευνήσει σε βάθος και να ταιριάξει βάσει ενδιαφερόντων και επιλογών τα κατάλληλα ζευγάρια. Από κει και πέρα κλείνονται τα ραντεβού και έπειτα από κάποιες συναντήσεις, γιατί συνήθως δεν βρίσκεις το ταίρι σου με το πρώτο ραντεβού, γίνεται η σχέση, η οποία κατά 99% καταλήγει στο γάμο», τόνισε ο κ. Πάππας.

Φυσικά, δεν λείπουν και τα ευτράπελα, που όμως τις περισσότερες φορές έχουν αίσιο τέλος. «Δεν θα ξεχάσω», συνέχισε ο κ. Πάππας, «την περίπτωση ενός γιατρού, που, αν και είχε ύψος 1,50 μ., ήθελε η γυναίκα του να είναι 1,70 μ. και από καλή οικογένεια. Προσπάθησα πολύ για να του βρω αυτό που ήθελε. Και όταν η κοπέλα ήρθε στο ραντεβού, έγινε αυτόματα το "κλικ", παντρεύτηκαν σε χρόνο-ρεκόρ και μέχρι σήμερα είναι πολύ ερωτευμένοι».

Με τη φωτογραφία ανά χείρας
Όσο για τους ξένους και τις ξένες σταρ, φαίνεται ότι έχουν πέραση στην Ελλάδα και στα γραφεία συνοικεσίων. Όπως μας είπε ο κ. Πάππας, πολλοί θέλουν να παντρευτούν μια γυναίκα που να είναι φτυστή η Τζούλια Ρόμπερτς, η Αντζελίνα Τζολί, η Σάρον Στόουν ή η Κάμερον Ντίαζ. Όσο για τις γυναίκες, πολλές είναι εκείνες που έρχονται κρατώντας φωτογραφίες των Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Νίκολας Κέιτζ, Μελ Γκίμπσον, Τζορτζ Κλούνεϊ, για να βρουν «φτυστό» σύζυγο.

Όσο για το αν ο κ. Πάππας τους βρίσκει πιστό... αντίγραφο με τον/τη σταρ που θέλουν για ταίρι, ο ίδιος μας απάντησε: «Συμβαίνει κι αυτό, συνήθως με αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα. Πολλές φορές όμως διαπιστώνουν και οι ίδιοι ότι θα πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους για να κάνουν έναν ευτυχισμένο και πετυχημένο γάμο».

Τα Top-10
«Τop of the top στις προτιμήσεις των γυναικών που θέλουν να παντρευτούν είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ονειρεύονται να παντρευτούν έναν άντρα όπως ο γνωστός τραγουδιστής: όμορφο, γοητευτικό, γλυκό, καλογυμνασμένο και καλό οικογενειάρχη», σημείωσε ο κ. Πάππας. Όσο για τους άντρες, θέλουν την Παπαρίζου στο σπίτι τους! Είναι όμορφη, τσαχπίνα, θηλυκό και καλό παιδί, στοιχεία που τους ενθουσιάζουν.

Αυτούς που θέλουν οι γυναίκες:

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γιατί είναι γοητευτικός και εκπέμπει σοβαρότητα.

Ο Μιχάλης Μαρίνος, γιατί έχει το μεσογειακό στυλ του αρρενωπού αρσενικού, όπως και ο Κώστας Καραφώτης, που είναι το κλασικό αρσενικό πρότυπο.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ο σεμνός και γλυκός άντρας που αρέσει σε πολλές γυναίκες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, γιατί εκτός από γοητευτικός άντρας είναι και σοβαρός οικογενειάρχης.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, που συνδυάζει εξυπνάδα και έντονο ταμπεραμέντο.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, που γοητεύει κυρίως κορίτσια από την περιφέρεια, καθώς και ο ίδιος είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Θάνος Πετρέλης, γιατί είναι και ωραίος και καλός οικογενειάρχης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που είναι νέος, ωραίος αλλά και σοβαρός και το έχει δηλώσει ότι θέλει μόνιμες σχέσεις, κάτι που αρέσει στις γυναίκες.

Ο Κώστας Σόμμερ, που σαγηνεύει κοπέλες οι οποίες θέλουν να παντρευτούν έναν playboy με έφεση στα extreme σπορ.

Μεγάλη πέραση όμως έχουν και οι άντρες «παλαιάς κοπής», που είναι αρρενωποί, πάντα γοητευτικοί και αποπνέουν σταθερότητα στις γυναίκες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι: Γιάννης Φέρτης, Γιάννης Βόγλης, Δάνης Κατρανίδης, Πασχάλης Τερζής.

Αυτές που θέλουν οι άντρες:

Νumber one είναι η Έλενα Παπαρίζου και δεύτερη έρχεται η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που είναι πολύ αριστοκρατική, με φινέτσα και γοητεία.

Ακολουθεί η Μιμή Ντενίση, που αποτελεί διαχρονική αξία.

Η Λίνα Σακκά και η Ζέτα Μακρυπούλια «κονταροχτυπιούνται» ως πρότυπα νύφης για συνοικέσια καθώς και οι δύο είναι πρώτες στις προτιμήσεις των αντρών που θέλουν γοητευτικές γυναίκες που να έχουν σοβαρότητα αλλά και παιδικότητα στο στυλ τους.

Επίσης, η Μαρία Σολωμού είναι πρότυπο για αυτούς που επιλέγουν να παντρευτούν μια γυναίκα-μυστήριο.

Η Ελεονώρα Μελέτη, γιατί έχει χιούμορ και ταμπεραμέντο που ξετρελαίνει τους άντρες, και η Θέλξη, η οποία αρέσει σ’ εκείνους που θέλουν τη γυναίκα τους... θεά!

Επίσης, σταθερές αξίες αποτελούν η Πέγκυ Ζήνα, πετυχημένη και σοβαρή, αλλά και η Δέσποινα Βανδή, που συνδυάζει την ομορφιά, το ταλέντο και την καριέρα της με μια ευτυχισμένη οικογένεια.