Έβγαλε την ηλικία της στη φόρα

21.02.2007
Ένα ακόμη μέτωπο φαίνεται ότι άνοιξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προφανώς άθελά του. Αυτήν τη φορά δυσαρεστημένη μαζί του είναι η Δέσποινα Βανδή. Για ποιο λόγο, θα αναρωτηθείτε. Τι σχέση μπορεί να έχουν τα δύο διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης και του τραγουδιού; Καμία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Από τη Ράνια Καρατζαφέρη

Πριν από λίγο καιρό ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε το «Πιο μεγάλο παζάρι», του οποίου παρουσιαστής είναι ως γνωστόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο κλήθηκε να παίξει, βάσει της σταθερής διαδικασίας του παιχνιδιού, νεαρή παίκτρια, η οποία σε πρώτη φάση διεκδίκησε το ποσό των 10.000 ευρώ, μαντεύοντας τις ηλικίες πέντε διάσημων Ελλήνων σταρ. Ωστόσο, δεν πέτυχε το στόχο της, αφού βρήκε τις ηλικίες των τεσσάρων εκ των πέντε, ανάμεσα στους οποίους όμως ήταν και η Δέσποινα Βανδή, 38 Μαϊων, σύμφωνα με την παίκτρια αλλά και με την ηλικία που επισήμως ανακοίνωσε το παιχνίδι.

Στενοχωρημένη η Βανδή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, που προέρχονται από ανθρώπους του στενότατου περιβάλλοντός της, η τραγουδίστρια δεν είδε η ίδια το παιχνίδι, διότι συνήθως αυτή την ώρα ασχολείται αποκλειστικά με τη μικρή της κόρη Μελίνα. Την ενημέρωσαν όμως φίλοι που έτυχε να δουν την εκπομπή. Όταν της περιέγραψαν τι ακριβώς είχε συμβεί, ποιος είδε την ομολογουμένως ευγενέστατη Δέσποινα και δεν τη φοβήθηκε!

«Με ποιο δικαίωμα ανακοινώνεται σε ένα τηλεπαιχνίδι ένα τέτοιο προσωπικό και ευαίσθητο δεδομένο, όπως είναι η ηλικία μιας γυναίκας; Και δεν αναρωτιέμαι μόνο για μένα, αλλά για οποιαδήποτε γυναίκα ή άντρα!» αναφώνησε η κ. Βανδή, η οποία λίγα λεπτά αργότερα ενημέρωνε για το συμβάν το σύζυγό της και πρόεδρο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενοχλήθηκε εξίσου. Εντέλει, ο Ντέμης τη συμβούλευσε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα, διότι δεν έχει νόημα. Ήταν κάτι που είχε ήδη συμβεί εν αγνοία δική της, αλλά και των υπολοίπων συναδέλφων της που φιγουράριζαν στο ίδιο ταμπλό του «Πιο μεγάλου παζαριού». Τώρα, αν η Δέσποινα θα το κρατήσει... μανιάτικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο χρόνος θα δείξει.