Ένοχος για ναρκωτικά δήλωσε ο Τζορτζ Μάικλ

24.08.2010
Παραδέχτηκε την ενοχή του ο ελληνοκυπριακής καταγωγής 47χρονος ποπ σταρ ενώπιον του δικαστηρίου που εξέταζε την σύλληψή του με κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.


Παραδέχτηκε την ενοχή του ο ελληνοκυπριακής καταγωγής 47χρονος ποπ σταρ ενώπιον του δικαστηρίου που εξέταζε την σύλληψή του με κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Ο δικαστής του αφαίρεσε την άδεια οδήγησης προειδοποιώντας τον ότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει μέχρι και ποινή φυλάκισης για το περιστατικό κατά το οποίο έπεσε επάνω σε φωτογραφείο, χάνοντας τελείως τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Ύστερα από 15 λεπτά ακροαματικής διαδικασίας ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια του ατυχήματος που συνέβη τη βραδιά της 4ης Ιουλίου, οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι είχε ινδική κάνναβη στην κατοχή του. Για την ιστορία θυμίζουμε ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν αναίσθητο με τις κόρες του διεσταλμένες.

Ο δικαστής Ρόμπιν ΜακΦι (Robin McPhee) απαγόρεψε στον διάσημο τραγουδιστή να οδηγεί για τους επόμενους έξι μήνες προειδοποιώντας τον για πιθανή φυλάκιση στο μέλλον.

Ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του ελληνοκυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, μίλησε μόνο για να δηλώσει ένοχος και να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε αστυνομική βοήθεια για να περάσει ανάμεσα από τους ρεπόρτερ και τους φωτογράφους που είχαν στρατοπεδεύει έξω από το δικαστήριο.

Η τελευταία φορά που είχε "απασχολήσει" την αστυνομία το πρώην μέλος του συγκροτήματος "Wham" ήταν τον Μάιο του 2007, όταν είχε ακόμη ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο Τζορτζ Μάικλ ήταν στην κυριολεξία "λιώμα"! Παραδέχτηκε μάλιστα ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Εκτός από ένα τσουχτερό οικονομικό πρόστιμο, εκείνη η παράβαση είχε τιμωρηθεί με 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα