Θα παίξει σε μιούζικαλ

06.02.2007
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στον καλλιτεχνικό χώρο, η όμορφη Έλενα, που οι μετοχές της παραμένουν πολύ ανεβασμένες και στο εξωτερικό, είναι η πρώτη επιλογή των υπευθύνων μιούζικαλ που θα ανέβει στη Σουηδία.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στον καλλιτεχνικό χώρο, η όμορφη Έλενα, που οι μετοχές της παραμένουν πολύ ανεβασμένες και στο εξωτερικό, είναι η πρώτη επιλογή των υπευθύνων μιούζικαλ που θα ανέβει στη Σουηδία. Η άνεσή της στο χορό και η εκφραστικότητά της, μαζί με το ταλέντο και τη φωνή, συμπληρώνουν τη σκηνική της παρουσία που έχει εντυπωσιάσει τους Σουηδούς παραγωγούς, οι οποίοι τη θεωρούν δικό τους παιδί. Έτσι, ήταν φυσικό να την προσεγγίσουν για τη μεγάλη παράσταση που ετοιμάζουν, στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει και ένας από τους μεγαλύτερους Σουηδούς ηθοποιούς, ενώ δεν απέκλειαν και την περίπτωση αν η Έλενα έλεγε το «ναι» να προσκαλούσαν κάποιον άλλον από το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και οι Χολιγουντιανοί παραγωγοί έχουν δει με ιδιαίτερα καλό μάτι τα χαρίσματα και το ταλέντο της νεαρής Ελληνίδας σταρ, που φαίνεται ότι θέλει να «φλερτάρει» με την ηθοποιία. Αυτό άλλωστε έχει φανεί και από τα διαφημιστικά που έχει κάνει για τη χορηγό εταιρεία της, η οποία τη στηρίζει σε όλες της τις εμφανίσεις. Γνώστες της διαφημιστικής αγοράς λένε πως το πρόσωπο της Έλενας «γράφει» και είναι ιδανικό τόσο για την τηλεόραση αλλά και για καθετί που έχει σχέση με το θέαμα.

Αν και η ίδια δεν βιάζεται και προτιμάει να κάνει σταθερά βήματα στην καριέρα της, απ ό,τι ακούγεται δεν απέρριψε την πρόταση για το μιούζικαλ, αλλά προβληματίζεται μήπως είναι ακόμα νωρίς για ένα τέτοιο βήμα αλλά και ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την προώθηση της δισκογραφίας της και τα καλέσματα που έχει απ όλο τον κόσμο δεν της αφήνουν περιθώρια για να αναλάβει κάτι τόσο σημαντικό και διαφορετικό απ όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα. Επίσης, αυτόν τον καιρό προετοιμάζει την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, ενώ εκκρεμεί και η πρόταση που της έχει γίνει από το διευθυντή της δισκογραφικής της εταιρείας στην Αμερική Τόνι Μοτόλα, προκειμένου να συνεργαστούν για να κυκλοφορήσει ένα ξενόγλωσσο CD της.

Έτσι, φαίνεται ότι η διεθνής αγορά είναι ανοιχτή για την Έλενα γιατί όχι και το Χόλιγουντ, ενώ, όπως μαθαίνουμε, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν είπε «όχι» για το μιούζικαλ στους Σουηδούς παραγωγούς, οι οποίοι εκτός από το θέατρο ασχολούνται και με τον κινηματογράφο, αλλά απλώς τους τόνισε ότι το σχέδιο αυτό θα πρέπει να πάει λίγο πιο πίσω. Έτσι, φαίνεται ότι άφησε ένα παραθυράκι ότι μπορεί αργότερα να τη δούμε και στο σανίδι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται σε κύκλους της showbiz, η Έλενα ήδη έχει ξεκινήσει με άκρα μυστικότητα μαθήματα υποκριτικής, ώστε να είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα στο χώρο του θεάτρου ή του κινηματογράφου ως ηθοποιός, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει το τραγούδι, που είναι η μεγάλη της αγάπη.