Μερικές τον προτιμούν... νεαρό

02.02.2007
Τι θέλουν ακριβώς οι γυναίκες; Στις παρακάτω πάντως περιπτώσεις η απάντηση στο ερώτημα έρχεται μάλλον αβίαστα! Εξάλλου, δεν είναι και λίγες οι διασημότατες κυρίες της εγχώριας και διεθνούς σόουμπιζ που γοητεύονται από νεαρότερούς τους άντρες. Κάνουμε λοιπόν μια ανασκόπηση σε διάσημους έρωτες με διαφορά ηλικίας και μαθαίνουμε τα μυστικά τους. Προσπάθησέ το κι εσύ!

Aννα Βίσση - Χρήστος Ψωμόπουλος
Εκείνη: 49 Εκείνος: 31

Όλοι θα συμφωνήσουν ότι κρατάει χρόνια η κολόνια της προτίμησης της σούπερ σταρ της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής σε κατά πολλά χρόνια νεότερούς της. Η ερωτική λίστα με τις «κατακτήσεις» της περιλαμβάνει ονόματα όπως ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Κώστας Αλιμπέρτης, ο Κώστας Φραγκολιάς. Σήμερα η λαμπερή Άννα δέχεται τα βέλη του έρωτα που προέρχονται από τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Ψηλός, ωραίος, γυμνασμένο κορμί, ετών 31! Όχι, δεν είναι μοντέλο και διαφέρει από τους προηγούμενους έρωτες της πάντα γοητευτικής αοιδού στο ότι είναι γόνος ευκατάστατης οικογένειας και απέχει από τα κοσμικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, καθώς ο ίδιος ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά. Και μπορεί η είδηση του έρωτά τους να ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει τη δύναμη της φωτογραφίας, όπου εκείνος καθισμένος στη θέση του οδηγού της μαύρης Πόρσε της Άννας τη φιλούσε κι εκείνη «παραδομένη» όπως ήταν έμοιαζε να το απολαμβάνει από τη θέση της συνοδηγού;

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς
Εκείνη: 43 Eκείνος: 35

Οι φήμες και οι «κακές γλώσσες» τούς ήθελαν ζευγάρι από την πρώτη φορά που έτυχε να συνεργαστούν και να τραγουδήσουν μαζί το 1993. Εκεί ο Διονύσης, που έκανε τα πρώτα του βήματα στις μεγάλες πίστες, συνειδητοποίησε ότι είναι σφόδρα ερωτευμένος με τα μάτια της Καίτης. Η τύχη τα έφερε έτσι και οι δυο τους ξαναβρέθηκαν στην πίστα του «Posidonio» ύστερα από δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα η Γαρμπή παραδόθηκε στο έντονο φλερτ του νεότερού της συναδέλφου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου on air στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά εν έτει 1997.

Σοφία Αλιμπέρτη-Αλέξανδρος Παρθένης
Εκείνη: 43 (;) Eκείνος: 30

Η σχέση τους έχει κοσμήσει πολλά πρωτοσέλιδα και δελτία ειδήσεων. Μπορεί να ξεκίνησαν να κάνουν κολλητή παρέα ως φίλοι πολύ πριν τους προκύψει το ειδύλλιο, δεν παύουν ωστόσο να φωτογραφίζονται μαζί και να δηλώνουν ότι γιατί όχι ίσως να παντρευτούν κάποια στιγμή.

Kάμερον Ντίαζ - Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Εκείνη: 33 Εκείνος: 24

Γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια σε μουσικά βραβεία και από τότε έμοιαζαν να παίζουν «κρυφτούλι» με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι. Μέχρι να παραδεχτούν ότι είναι ζευγάρι πέρασαν οκτώ μήνες αλλά και τρεις μηνύσεις κατά δημοσιογράφων που έγραφαν το πασιφανές. Ότι δηλαδή το νέο ανερχόμενο ποπ είδωλο Τζάστιν μετά τον αποτυχημένο δεσμό του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μαγεύτηκε από τη χολιγουντιανή «Σειρήνα». Αναγκάστηκαν να παραδεχτούν το «ηλίου φαεινότερον» όταν δημοσιογράφος που κρυβόταν σε θάμνους έξω από το φιλικό σπίτι που επρόκειτο να επισκεφτούν τους «συνέλαβε» να περπατούν χεράκι χεράκι και εμφανίστηκε ξαφνικά εμπρός τους σοκάροντας την Κάμερον! Από τότε αγόρασαν την ερωτική τους φωλιά, μία πολυτελέστατη έπαυλη αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Πού να φαντάζονταν ότι το φλογερό ειδύλλιό τους θα έφτανε σε άδοξο τέλος εξαιτίας της φημολογούμενης απιστίας της Κάμερον. Τώρα βάζουν πωλητήριο στο σπίτι και μιλάνε μόνο μέσω δικηγόρων.

Ναταλία Γερμανού-Θάνος Τζάνης
Εκείνη: Γύρω στα 35 (;) Εκείνος: 25

οι μουσικές ακαδημίες μάς έχουν συνηθίσει εκτός των άλλων και σε έρωτες μεταξύ των παικτών τους. Έρωτα όμως μεταξύ μέλους κριτικής επιτροπής και παίκτη είδαμε για πρώτη φορά φέτος στο «Dream show», με πρωταγωνιστές την πάντα γοητευτική Ναταλία Γερμανού και τον 25χρονο Θάνο Τζάνη. Τώρα τελευταία κυκλοφορούν όλο και συχνότερα μαζί, δείχνοντας να απολαμβάνουν τον έρωτά τους και κλείνοντας ταυτόχρονα τα αυτιά τους στις κακές γλώσσες.

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαϊδης
Εκείνη: 37 Εκείνος: 33

Γνωρίστηκαν σε χορό που οργάνωνε η ΑΕΚ στο «Γκάζι», όπου το πρώτο όνομα ήταν η Δέσποινα. Εκείνη φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και δεν άργησε να πλησιάσει το νεαρό τότε περιζήτητο άσο της ομάδας. Από τότε βρήκε την ευτυχία και την ισορροπία της στο πρόσωπο ενός άντρα από ένα χώρο τελείως άσχετο με το δικό της. Παντρεύτηκαν το 2003 με μια Ρολς Ρόις αλλά και με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας και έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Μελίνα.

Ευρυδίκη - Δημήτρης Κοργιαλάς
Εκείνη: 38 Εκείνος: 35

Η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2002 από το θαυμασμό του Δημήτρη προς το πρόσωπο της πανέμορφης Κύπριας τραγουδίστριας. Αρχικά εκείνος έγραψε τέσσερα τραγούδια με τον αποκλειστικό όρο να τα τραγουδήσει η Ευρυδίκη, τα οποία μάλιστα έγιναν εύκολα τεράστιες επιτυχίες. Από τότε το ζευγάρι έχει παίξει ανελέητο κυνηγητό με τους δημοσιογράφους, διαψεύδοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι υφίσταται δεσμός μεταξύ τους. Σήμερα όμως όχι μόνο παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι, αλλά επιβεβαιώνουν ότι «συμβιώνουν» περίφημα και καλλιτεχνικά, δεχόμενοι να εκπροσωπήσουν την ιδιαίτερη πατρίδα της Ευρυδίκης στον 52ο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Mαντόνα - ΓκάΪ Ρίτσι
Εκείνη: 48 Eκείνος: 38

Η βασίλισσα της ποπ αποφάσισε να κάνει στροφή στις έως εκείνη τη στιγμή προκλητικές εμφανίσεις της όταν λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννηση του λατρεμένου της Ρόκο, τον Αύγουστο του 2000, αποφάσισε να βάλει γαμήλιο στεφάνι και να παντρευτεί σε κάστρο της Σκοτίας. Ο γάμος τους έμεινε στην Ιστορία για τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί αλλά και για τη σκοτσέζικη φούστα που φόρεσε ο Γκάι. Για το «προξενιό» φρόντισε ο κοινός τους φίλος και διάσημος τραγουδοποιός Στινγκ. Η ντίβα σοβαρεύτηκε για τα καλά, αφού σε συνεντεύξεις της δηλώνει: «Βαρέθηκα να οδηγώ πανάκριβα αυτοκίνητα και να κάνω πράγματα μόνο και μόνο για να επιδεικνύομαι. Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται να νιώθει τη μαγεία ενός ευτυχισμένου γάμου και την αίσθηση του να είναι γονιός».

Ντέμι Μουρ - Αστον Κούτσερ
Εκείνη: 44 Εκείνος:28

Αφού πήρε το διαζύγιο από τον «Πολύ σκληρό για να πεθάνει» Μπρους Γουίλις, έδειξε δημόσια την προτίμησή της σε νεαρότερους άντρες όταν ξεκίνησε να φλερτάρει τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Άστον Κούτσερ. Και οι δύο δεν φαίνονται να δίνουν σημασία σ' εκείνους που αμφιβάλλουν ότι μπορεί να «αντέξει» ένας έρωτας με τέτοια διαφορά ηλικίας. Επιχειρώντας να το διακωμωδήσουν μάλιστα, παρουσιάστηκαν σε αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή και σκάρωσαν ένα κωμικό σκετσάκι όπου παρουσιαζόταν ο Άστον ως παρουσιαστής της εκπομπής και η Ντέμι είχε μεταμφιεστεί σε γριά γυναίκα που συνεχώς τον ντάντευε. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σεπτέμβριο του 2005 με τελετή που ακολουθούσε όλες τις παραδόσεις της Καμπάλα, φανατική πιστή της οποίας είναι η Χολιγουντιανή σταρ.

Μάρω Λύτρα - Κώστας Καραφώτης
Εκείνη: 33 Εκείνος 25

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε μέσα στο «Fame Story». Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια και σήμερα οι δύο πλευρές όχι μόνο διαψεύδουν ότι εξακολουθούν να αποτελούν ζευγάρι, αλλά, όπως υποστηρίζουν φίλοι και γνωστοί τους, δεν θέλει ο ένας να αντικρίζει τον άλλο. Για χάρη του «θυσίασε» το γάμο της με τον Αχιλλέα κι εκείνος απάντησε με το πολυπόθητο «ναι» και με ένα φλογερό φιλί που το κατέγραψε ο παπαράτσι φακός. Παρ όλα αυτά, το κοινό, που τέτοια δίψα για να μάθει όλες τις καυτές λεπτομέρειες του ειδυλλίου τους δεν έχει επιδείξει ούτε για την πάντα επίκαιρη «Βέρα στο δεξί», απαιτεί να τους ξαναδεί μαζί!