Έγκυος και με τη βούλα η Ζιζέλ!

14.09.2009
Η εγκυμοσύνη της Ζιζέλ Μπούντχτεν (Gisele Bundchen) επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τα χείλη του συζύγου της Τομ Μπράντι( Tom Brady).

Η εγκυμοσύνη της Ζιζέλ Μπούντχτεν (Gisele Bundchen) επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τα χείλη του συζύγου της Τομ Μπράντι (Tom Brady).

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή, ο 32χρονος παίκτης του ράγκμπι αποκάλυψε ότι το ζευγάρι -που παντρεύτηκε στις αρχές του χρόνου- περιμένει μωρό τον Δεκέμβριο.

"Είμαι προετοιμασμένος, δεν μπορεί να είναι πιο δύσκολα από τις προπονήσεις", δήλωσε χαριτολογώντας ο αθλητής που μαζί με το μοντέλο θα παρακολουθήσει μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

"Άλλωστε εκείνες που κάνουν όλη την δουλειά είναι οι γυναίκες. Εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους για να τις στηρίζουμε, ακόμη και αυτό έχει αξία!", συμπλήρωσε ο ευτυχής μπαμπάς.

Είναι η πρώτη φορά που η Ζιζέλ -το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου- γίνεται μητέρα, ενώ ο Μπράντι έχει ήδη ένα 2χρονο γιό τον Τζων Εντουαρτ Τόμας (John Edward Thomas) από την πρώην φίλη του Μπρίτζετ Μόιναχαν (Bridget Moynahan).