Ολοταχώς για την εκκλησία!

09.01.2007
Το πιο hot ζευγάρι της showbiz, Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης, δεν φαίνεται να έχει μόνο τα άστρα με το μέρος του, αλλά και την ευχή της μητέρας της Σοφίας, Ζωής Αλιμπέρτη.

Το πιο hot ζευγάρι της showbiz, Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης, δεν φαίνεται να έχει μόνο τα άστρα με το μέρος του, αλλά και την ευχή της μητέρας της Σοφίας, Ζωής Αλιμπέρτη. Το ΛΟΙΠΟΝ αποκλειστικά εξασφάλισε μια δήλωσή της: «Ό,τι επιλέξει να κάνει με τον Αλέξανδρο θα είναι σίγουρα το καλύτερο για εκείνη. Της έχω αμέριστη εμπιστοσύνη. Ό,τι τη φωτίσει ο Θεός!».

Διερευνώντας μάλιστα αν τη βρίσκει σύμφωνη η παρούσα σχέση της κόρης της εκείνη απαντά αποστομωτικά: «Ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει, να ξέρει ότι έχει και θα έχει πάντα την ευχή μου».

Αφορμή για τη σύντομη συνομιλία που είχαμε με τη μητέρα της Σοφίας έδωσε η πιο πρόσφατη εκπομπή της Σοφίας που προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής, παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου και ήταν καλεσμένη μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη και η Λίτσα Πατέρα από το επιτελείο του «Πρωινού Καφέ».

Καλεσμένος όμως και ο αγαπημένος της Σοφίας, Αλέξανδρος, που τον θεωρεί μεγάλο γούρι και ήθελε να κάνει αυτός ποδαρικό στην εκπομπή της. Το ζευγάρι που εδώ και λίγο καιρό έχει παραδεχτεί και δημόσια τον έρωτά του έφτασε μαζί στο στούντιο και τα πρόσωπά τους έδειχναν πόσο πολύ ευτυχισμένοι είναι. Συνεχώς γελούσαν και αστειεύονταν, ενώ όταν όλοι τους έδιναν ευχές για την καινούργια χρονιά και τους πείραζαν με σημασία λέγοντάς τους «άντε και στο γάμο σας», εκείνοι όχι μόνο δεν έδειχναν ενοχλημένοι, αλλά χαμογελούσαν αινιγματικά. Σύμφωνα λοιπόν με τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, το νέο έτος υπάρχει πολύ ισχυρή πιθανότητα να φάμε κουφέτα απ αυτούς σύντομα μιας και όλες οι πλανητικές όψεις είναι ευνοϊκές για την ερωτική τους συναστρία Λέων ο Αλέξανδρος και ρομαντικός Ιχθύς η γλυκιά Σοφία.

Μάλιστα, δεν δίστασε εμμέσως πλην σαφώς να πετάξει το γάντι στον Αλέξανδρο Παρθένη τονίζοντάς του ότι είναι η ώρα για να παντρευτεί και να αποκτήσει απόγονο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ