Βίον ανθόσπαρτον

11.09.2009
Ήταν πριν από δυόμισι χρόνια όταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος φωτογραφιζόταν με τον πατέρα του για λογαριασμό μηνιαίου περιοδικού.

Λαμπρή τελετή στο «Island»
Ήταν πριν από δυόμισι χρόνια όταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος φωτογραφιζόταν με τον πατέρα του για λογαριασμό μηνιαίου περιοδικού. Εκεί γνωρίστηκε με την Ιωάννα Μαρτζούκου και ο θυελλώδης έρωτας τους οδήγησε πριν από λίγες μέρες στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι επέλεξε το «Island» για να υποδεχθεί τους δικούς του ανθρώπους στην πιο χαρούμενη μέρα τους. Στο γραφικό εκκλησάκι της Βάρκιζας έφτασε πρώτος ο γαμπρός, που έλαμπε μέσα στο Dolce & Gabbana κοστούμι του, και μία ώρα αργότερα η Ιωάννα, που επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία του Konstantinos exclusive by Laskos, ο οποίος ήταν και ένας από τους κουμπάρους. Δεύτερη κουμπάρα ήταν η Βάσια Παναγοπούλου, που έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από το σύζυγό της Φάνη Συνοδινό και τα δύο παιδιά τους. Η διακόσμηση του χώρου που επιμελήθηκε προσωπικά η Ιωάννα απέσπασε θετικά σχόλια από όλους τους καλεσμένους, αν και την παράσταση... έκλεψε το λευκό δέντρο που είχε στηθεί, από το οποίο κρέμονταν λευκά μπισκότα σε σχήμα καρδιάς με το μονόγραμμα του ζευγαριού.

Το πάρτι που ακολούθησε κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία και τον πατέρα του Κωνσταντίνου, Κώστα Καζάκο, να μην κρύβει τη συγκίνησή του. Το γαμήλιο ταξίδι προγραμματίζεται για τις γιόρτες των Χριστουγέννων, καθώς ο Κωνσταντίνος τις επόμενες ημέρες ξεκινάει πρόβες για την παράσταση που θα ανεβάσει μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη και τη Νίνα Λοτσάρη.

Ένας μεγάλος έρωτας
Επί δεκατέσσερα χρόνια ζουν το μεγάλο έρωτα... Τι κι αν χρειάστηκε τα μισά χρόνια από αυτά να ζήσουν χωριστά, ο διατροφολόγος της Ελένης Μενεγάκη, Τάσος Παπαλαζάρου και η συζυγός του Γλύκα ζουν το δικό τους παραμύθι. Το ΛΟΙΠΟΝ βρέθηκε στο γάμο τους, στη βάφτιση του γιου τους Γιώργου αλλά και στο beach party που προηγήθηκε στην Ηρακλείτσα Καβάλας και κατέγραψε επώνυμες παρουσίες και απουσίες.

Σίγουρα η πιο ηχηρή απουσία ήταν εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, που για προσωπικούς της λόγους δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο γάμο του συνεργάτη της. Έστειλε βέβαια την ομάδα της και κάμερα της εκπομπής της. Από την άλλη, βρέθηκε εκεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... Μήπως, αλήθεια, η συνάντηση των δύο κυριών έπειτα απ’ όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες θα ήταν εκρηκτική;

«Με τη Γλύκα γνωριζόμαστε εδώ και 14 χρόνια. Ζούμε ένα μεγάλο έρωτα. Όταν προέκυψε το παιδάκι μας το Δεκέμβριο, κάναμε πολιτικό γάμο στον Καναδά το Δεκέμβριο και τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε και το θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση», τόνισε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Τάσος Παπαλαζάρου.

Όσο για το τι αγαπάει ο ένας στον άλλο; «Το χαρακτήρα της», εξομολογήθηκε ο διατροφολόγος και η Γλύκα του συμπλήρωσε: «Τον λατρεύω... Είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Αγαπάω τον Τάσο όπως είναι. Με συγκινεί ότι έχει μεγάλη καρδιά».

Γάμος με φόντο τη Μύκονο
Εδώ και χρόνια είναι το αγαπημένο τους νησί, όπου περνούν και το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Έτσι, το επέλεξαν και για το γάμο τους! Ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Νικολόπουλος και η αγαπημένη του Κατερίνα Λάσπα αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σώστη στη Μύκονο.

Η Κατερίνα, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό γνωστού οίκου μόδας, έφτασε στο εκκλησάκι λίγο μετά τις 19:00. Εκεί την περίμενε ο γαμπρός με άκρως καλοκαιρινό λουκ, ενώ κρατούσε ένα υπέροχο μπουκέτο.

Το ζευγάρι πάντρεψε η Σοφία Κούστα και ο κολλητός φίλος του γαμπρού Δημήτρης Σταυριανάκης. Μετά το τέλος της τελετής οι νεόνυμφοι δέχθηκαν τις ευχές φίλων και συγγενών και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο στρατιωτικού τύπου τζιπ, το οποίο ήταν στολισμένο με λευκή κορδέλα και ροζ τριαντάφυλλα. Το ταξίδι του μέλιτος θα πραγματοποιηθεί για λίγες μέρες στη Σύμη, αφού στη συνέχεια και οι δύο πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα για να ασχοληθούν με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.