Πώς την εκδικείται ο πρώην σύζυγος

14.09.2009
Hταν πριν από πολλά χρόνια όταν η διάσημη σήμερα Ελληνίδα σταρ έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Είχε εγκαταλείψει οριστικά την προηγούμενη δραστηριότητά της στο χώρο της σοουμπίζ και το μόνο που ήθελε ήταν να κατακτήσει την κορυφή της 7ης τέχνης.

Hταν πριν από πολλά χρόνια όταν η διάσημη σήμερα Ελληνίδα σταρ έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Είχε εγκαταλείψει οριστικά την προηγούμενη δραστηριότητά της στο χώρο της σοουμπίζ και το μόνο που ήθελε ήταν να κατακτήσει την κορυφή της 7ης τέχνης. Πράγματι, αρκετά χρόνια αργότερα κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, αποκτώντας πολλούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς.

Η ίδια βέβαια ποτέ δεν ξέχασε ένα «θανάσιμο λάθος» της, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς της ανθρώπους. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε soft πορνό, στο οποίο όχι μόνο πρωταγωνιστούσε με ψευδώνυμο, αλλά φέρεται να υπέγραφε και το σενάριο. Οι παραγωγοί της ταινίας ήθελαν κάτι αντίστοιχο με γνωστό soft πορνό που έκανε εκείνη την εποχή θραύση στο εξωτερικό και πράγματι το κατάφεραν. Για πάρα πολλά χρόνια η ταινία αυτή ανήκε στις λεγόμενες «φαντάσματα», καθώς λέγεται πως η πρωταγωνίστρια μόλις ξεκίνησε να καταξιώνεται φρόντισε να αγοράσει όλες τις κόπιες αλλά και το διαφημιστικό υλικό της ταινίας. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο... Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ολόκληρη η κόπια της αισθησιακής παραγωγής, προκαλώντας σοκ στη διάσημη πρωταγωνίστρια. Σοκ βέβαια που έγινε ακόμη πιο ισχυρό όταν οι υποψίες έπεσαν στον πρώην σύζυγό της. Οι φήμες έχουν κάνει το γύρο της Αθήνας και λένε πως ο πρώην σύζυγος, προκειμένου να την εκδικηθεί για την άδικη όπως έκρινε ο ίδιος συμπεριφορά της, διοχέτευσε το υλικό με όλες τις επίμαχες σκηνές στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, συμπρωταγωνιστής της είναι επίσης γνωστός ηθοποιός, τον οποίο έχουμε δει σε πολλές σειρές της μικρής οθόνης.

Τώρα η πρωταγωνίστρια τρέχει και δεν φτάνει προσπαθώντας να καλύψει το θέμα από την αρχή, με την ελπίδα για μια ακόμη φορά να... ξεχάσει την επιπολαιότητα της νιότης της. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται πλέον και η ίδια πως αυτό είναι πολύ δύσκολο!