Το τάμα του Δρακάκη στην Τήνο

14.09.2009
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων έχει καταφέρει με το χαρακτήρα του να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων έχει καταφέρει με το χαρακτήρα του να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Έπειτα από μια σκληρή δοκιμασία με την υγεία του η πίστη του τον οδήγησε σε μια υπόσχεση στην Παναγία. Ο Θοδωρής Δρακάκης, λοιπόν, βρέθηκε και φέτος στην Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα του.

Επισκέπτεται κάθε χρόνο το καλοκαίρι τη Μεγαλόχαρη της Τήνου και δεν ξεχνάει ποτέ το τάμα που έχει κάνει. Έτσι συνέβη και φέτος και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν το αμέλησε. Η προσωπική του αυτή ανάγκη είναι προτεραιότητα για εκείνον. Με το που βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, λοιπόν, και ελεύθερο χρόνο πετάχτηκε μέχρι το κυκλαδίτικο νησί για να προσκυνήσει και να προσευχηθεί στη Μεγαλόχαρη.

Στην Τήνο άλλωστε αγόρασε φέτος και ένα πολυτελέστατο σπίτι, το οποίο έχει γίνει το ησυχαστήριό του. Αυτό, μάλιστα, που έχει κάνει εντύπωση σε όλους είναι το γεγονός ότι ο παρουσιαστής δεν προκαλεί με τις κινήσεις του και προσπαθεί η παρουσία του στο νησί να περνάει όσο το δυνατόν απαρατήρητη. Προσκυνάει στην Παναγιά, κάνει ρομαντικές βόλτες και μιλάει με όσους τον πλησιάζουν και θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο νησί ο Θοδωρής Δρακάκης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, νιώθει ανακουφισμένος και πιο ήρεμος, ενώ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ