Αφήνει τη Λόη για το ΛΑΟΣ

11.09.2009
Αποχωρεί από την τηλεόραση για χάρη της πολιτικής ο Δημήτρης Κωνσταντάρας. Με μια βασική απώλεια λοιπόν πριν αρχίσει καλά καλά η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει η Βάσια Λόη.

Αποχωρεί από την τηλεόραση για χάρη της πολιτικής ο Δημήτρης Κωνσταντάρας. Με μια βασική απώλεια λοιπόν πριν αρχίσει καλά καλά η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει η Βάσια Λόη. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής της την τρέχουσα εβδομάδα, αλλά μάλλον την... παρατάει σύξυλη για χάρη του Γιώργου Καρατζαφέρη και της πολιτικής.

Για την ακρίβεια, τέσσερις μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσημεριανό Express» ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής ενημέρωσε την παρουσιάστρια και τη διοίκηση του Alter πως ενόψει των πρόωρων εκλογών θα πολιτευτεί με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Προκειμένου, λοιπόν, να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για να ασχοληθεί με τα κοινά εγκατέλειψε την ιδέα της παραμονής του στη μικρή οθόνη και στο Alter.

Πολλές ανατροπές, μπόλικο άγχος  μέχρι και αποχωρήσεις επεφύλασσε η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για τη Βάσια Λόη, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι του καναλιού να αρχίσουν να βολιδοσκοπούν ξανά νέα πρόσωπα, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Κωνσταντάρα στο πάνελ. Πραγματικός αγώνας δρόμου για τη Βάσια, ενόψει του έντονου ανταγωνισμού.