Και μαζί και μόνοι!

16.09.2009
Το καλοκαίρι δεν γεννάει μόνο δυνατούς έρωτες, αλλά και επώδυνους χωρισμούς. Πόσο μάλλον φέτος, που τα λεφτά ήταν λίγα και οι εκλείψεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Κι όμως...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Το καλοκαίρι δεν γεννάει μόνο δυνατούς έρωτες, αλλά και επώδυνους χωρισμούς. Πόσο μάλλον φέτος, που τα λεφτά ήταν λίγα και οι εκλείψεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Κι όμως... Στα κυκλαδίτικα ασπρόσπιτα, τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και τα καταστρώματα πολυτελών θαλαμηγών πολλοί επώνυμοι βρήκαν το ταίρι τους. Μένει βέβαια να δούμε πόσο θα κρατήσουν αυτές οι σχέσεις ή αν το χειμώνα θα γράφουμε πάλι το γνωστό κλισέ «η αγάπη τους τελείωσε μαζί με το καλοκαίρι»...

Διακοπές στα  Κουφονήσια
Οι φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν στα Κουφονήσια, τον αγαπημένο προορισμό εκείνου, και συνεχίστηκαν στα Χανιά, την ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης. Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου έζησαν το καλοκαίρι ένα δυνατό έρωτα, που, απ’ ό,τι φαίνεται, θα μας απασχολήσει αρκετά ακόμη. Ρομαντικοί περίπατοι και ήρεμα δείπνα δίπλα στη θάλασσα ήταν η καθημερινότητα του ζευγαριού λίγο πριν επιστρέψουν στους αγχώδεις ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Η επισημοποίηση μιας σχέσης
Στην αρχή ήταν ιδιαίτερα φειδωλός και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν δεκάδες σχέσεις ή υποτιθέμενες σχέσεις έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο πριν από τα 30 του ο «χρυσός» εργένης Πάρης Κασιδόκωστας φαίνεται ότι βρήκε τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής Χολιγουντιανής ηθοποιού Νίκι Ριντ. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν μόνοι τους αλλά και με την οικογένεια Λάτση οι δύο νέοι βρίσκονται αυτή την περίοδο στο Λος Άντζελες, προκειμένου να προγραμματίσουν τις επόμενες δουλειές τους. Μόλις αυτές οριστικοποιηθούν, αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού το δικό μας καλοκαίρι κρατάει λίγο παραπάνω, τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Κρυφτούλι με τους παπαράτσι
Αν και οι κοινές τους φωτογραφίες έκαναν το γύρο των περιοδικών, εκείνοι επιμένουν να δηλώνουν ότι είναι απλώς δύο καλοί φίλοι. Σαφώς και η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Παναγιώτη Λιαδέλη είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια ακολουθεί την τακτική που είχε και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Αφήνει ένα μεγάλο διάστημα να περάσει και, όταν σιγουρευτεί, να είστε σίγουροι ότι θα μιλήσει η ίδια. Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Πάρο, ενώ τον Αύγουστο η Σοφία ακολούθησε τον μπασκετμπολίστα στο Βόλο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τους γονείς του.

Φουλ ερωτευμένος με την πάρτη της
Διονύσης Μακρής και Χριστίνα Κωλέτσα είναι το νέο ζευγάρι του καλλιτεχνικού στερεώματος. Η Χριστίνα γνωρίζεται με το συνάδελφό της από την εποχή που τραγουδούσαν και οι δύο στο «Romeo». Κοινό τους σημείο εκτός από το τραγούδι; Και οι δύο έγιναν γνωστοί μετά τη συμμετοχή τους σε μουσικά ριάλιτι. Λέγεται πως ο Διονύσης ήταν αυτός που προσέγγισε τη νεαρή τραγουδίστρια μετά τον οριστικό χωρισμό της από το γοητευτικό επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη.

Έρωτας στη Μύκονο
Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και τα καλοκαίρια έχουν περάσει μοναδικές βραδιές στο Νησί των Ανέμων. Το φετινό καλοκαίρι έμελλε να είναι το σημαντικότερο στη ζωή τους, καθώς όντας και οι δύο μόνοι κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν και τελικά έγιναν ζευγάρι. Πάνε μήνες από τότε που η σχέση του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά με την Έλζα Πατσαδέλη έληξε οριστικά. Την ίδια περίοδο γράφονταν και οι τίτλοι τέλους στο γάμο της Μάρας Δαρμουσλή. Ο γοητευτικός εφοπλιστής και το σούπερ μόντελ κατάλαβαν πόσο πολύ ταιριάζουν και πλέον είναι μαζί και περνάνε υπέροχα.

Τίτλοι τέλους
Πολλά είναι και τα ζευγάρια που δεν θα έχουν τόσο ευχάριστες αναμνήσεις από το καλοκαίρι του 2009. Και αυτό γιατί χρειάστηκε να πάρουν δυσάρεστες σε κάποιες περιπτώσεις επώδυνες αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή.

Μετακόμισε στην Ελλάδα
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που η Δωροθέα Μερκούρη αποφάσιζε να εγκαταλείψει την Ελλάδα ακολουθώντας τον άντρα της ζωής της Γουόρντ Στίντερχορντ και μετέπειτα σύζυγό της. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε πως κάποια στιγμή και τα πιο ωραία πράγματα τελειώνουν. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει σε απόλυτα φιλικό και πολιτισμένο κλίμα, καθώς θα τους ενώνουν για πάντα οι δύο κόρες τους, η 9χρονη Γαία και η 5άχρονη Ηλέκτρα. Η Δωροθέα ήδη μετακόμισε μαζί τους μόνιμα στην Ελλάδα.

Το επιβεβαίωσε ο χρόνος
Ήταν λίγο πριν από το καλοκαίρι όταν πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ αποκάλυψε τη σοβαρή κρίση στο γάμο της Μιμής Ντενίση με το δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Τότε κάποιοι έσπευσαν να μας διαψεύσουν κατηγορηματικά. Δυστυχώς, ο χρόνος μας επιβεβαίωσε. Το ζευγάρι ένα χρόνο μετά το γάμο του, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2008, αποφάσισε να χωρίσει. Ο Σωτήρης Πολύζος έχει μετακομίσει ήδη μόνιμα στο Βόλο, ενώ το καλοκαίρι πέρασε μεγάλο μέρος τών διακοπών του στη Μύκονο. Η Μιμή Ντενίση παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες στο εξοχικό της στο Θεολόγο μαζί με τη Μαριτίνα, ενώ και αυτή επισκέφθηκε για λίγες ημέρες τη Μύκονο. Λέγεται πως το πρώην πλέον ζευγάρι έχει ήδη δρομολογήσει και τυπικά τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Δεύτερη ευκαιρία στο... και πέντε
Φέτος πέρασαν τις διακοπές τους χωριστά και όλοι προεξοφλούσαν το βέβαιο χωρισμό τους. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της στη Μύκονο μαζί με τους δύο γιους της, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε και στην Επίδαυρο με την καλή της φίλη Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκε στην Κεφαλονιά, στη Μύκονο αλλά και στα Χανιά, παρέα με τον κολλητό του Αντώνη Ρέμο. Για χάρη των παιδιών τους αλλά και της αγάπης τους, η γνωστή ηθοποιός και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το τρίτο διαζύγιο
Μετά τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη το τρίτο διαζύγιο του Χρήστου Δάντη είναι γεγονός. Ο τραγουδιστής αποφάσισε από κοινού με τη σύζυγό του Φλώρα Θεοδώρου να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα, που το οδήγησε πριν από δύο χρόνια στα σκαλιά του δημαρχείου της Βούλας. Λέγεται πως η τελική απόφαση πάρθηκε από τον τραγουδιστή και πως η Φλώρα, που εγκατέλειψε και την καριέρα της στο τραγούδι για να ασχοληθεί με το styling και την ενδυματολογία, δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Οριστικό τέλος;
Κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες φίλων, γνωστών και συγγενικών τους προσώπων, ο Άρης και η Βίκυ Βωβού δεν είναι πλέον μαζί. Το ζευγάρι είχε περάσει σοβαρή κρίση και πριν από δύο χρόνια και κατάφερε να την ξεπεράσει και να είναι πάλι μαζί. Το ίδιο ελπίζουν τώρα όλοι οι καλοί τους φίλοι. Πάντως, ανεξαρτήτως αν θα αποφασίσουν να ζήσουν τη ζωή τους χωριστά, η σχέση τους είναι πολύ καλή, καθώς έχουν αποκτήσει τη 10χρονη πλέον κόρη τους, την οποία και οι δύο υπεραγαπούν.