Παντρεύεται η "Μαρία η άσχημη"

11.09.2009
Οχι μόνο είναι ευτυχισμένοι, αλλά το Σάββατο, στις 12 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οχι μόνο είναι ευτυχισμένοι, αλλά το Σάββατο, στις 12 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η δημοφιλής ηθοποιός και ο αγαπημένος της θα χορέψουν το χορό του Ησαΐα στις 19:00 στο Καβούρι. Η σχέση τους κρατάει αρκετό καιρό και ο έρωτάς τους γεννήθηκε ουσιαστικά με την πρώτη ματιά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που συναντήθηκαν κατάλαβαν πως κάτι τους δένει, το οποίο σύντομα τους έκανε να έρθουν ακόμη πιο κοντά.

Στην πρώτη συνάντηση που είχαν δεν πήγε το μυαλό τους ότι θα μοιράζονταν το υπόλοιπο της ζωής τους. Από τότε όμως δεν χώρισαν ποτέ και στις 15 Απριλίου έκαναν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Πετρούπολης, όταν η Αγγελική Δαλιάνη βρισκόταν ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η νύφη θα φοράει ένα νυφικό του Βασίλη Χολέβα, το οποίο θα συνδυάζει το μοντέρνο και το κλασικό. Ύστερα και από αυτή την ευτυχή εξέλιξη το μόνο που μένει είναι η βάφτιση της κόρης τους σε λίγους μήνες. Δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ