Σούπερ σταρ και στην Ιαπωνία

25.08.2010
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έχει κατακτήσει και τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, καθώς ένα τραγούδι της ακούγεται σε διαφήμιση του εθνικού τους ποτού, σάκε.

Ο διάσημος καλλιτέχνης Naoki Mitsuse επέλεξε το τραγούδι της «Το πολύ πολύ» να είναι αυτό που θα ακούγεται σε animated τηλεοπτική διαφήμιση για το σάκε. H διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της εταιρείας Tateyama Brewing Company, που έδωσε μάλιστα και στο ποτό της την ονομασία «Topoli». Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές, αφού το καρτούν που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει στην απόλυτη Ελληνίδα σταρ, ενώ σε μία από τις σκηνές της διαφήμισης εμφανίζεται ένα εξώφυλλο εφημερίδας με τη φωτογραφία της τραγουδίστριας και τον τίτλο «Σούπερ σταρ Άννα Βίσση».

Ο Naoki Mitsuse μίλησε αποκλειστικά στο site που έχουν δημιουργήσει οι φανατικοί θαυμαστές της Βίσση, το fannatics.gr, τονίζοντας: «Η τηλεοπτική διαφήμιση προβλήθηκε σε επιλεγμένες περιοχές της Ιαπωνίας. Η Tateyama Brewing είναι μια μικρή αλλά καλά εδραιωμένη εταιρεία παραγωγής ποτών σάκε στην Ιαπωνία και ένας από τους σκοπούς του διαφημιστικού ήταν να κάνει γνωστό ένα νέο, συλλεκτικό είδος ποτού. Το τραγούδι είχε ήδη επιλεχθεί από την εταιρεία του πελάτη γι’ αυτό το διαφημιστικό. Εύχομαι να είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την Άννα Βίσση. Ήταν όμως πολύ μεγάλη μου χαρά που έδωσα ζωή στο τραγούδι της "Το πολύ πολύ"».

Κι ενώ οι Ιάπωνες πίνουν σάκε στην υγειά της Άννας Βίσση, εκείνη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου ζει καυτές νύχτες! «Λατρεύω τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες στη Νέα Υόρκη, με τους φίλους και την κόρη μου», έγραφε πριν από λίγες μέρες στη σελίδα της στο Twitter. Πριν από αυτό είχε επιλέξει τη Σαντορίνη για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Τις ευχάριστες στιγμές από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις θα τις μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο ριάλιτι που ετοιμάζει για τη ζωή της. Τυχαία νομίζετε ότι παντού και πάντα την ακολουθεί η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα Κριστίν Κρόκος με την κάμερά της;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ