Η μεγάλη έκπληξη του Λάκη

23.08.2010
Τι ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν ο αγαπημένος μας «γύφτος»; Μια... βόμβα μεγατόνων, που θα σκάσει στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με κωδικό όνομα «Αλεξίου-Πάριος». Τρεις στο πάλκο και οι δείκτες της AGB σε τρελά κέφια...

Τι κι αν πέρυσι ο Λάκης Λαζόπουλος είχε φτάσει στο σημείο να κρατάει καθηλωμένο έως και το 70% του τηλεοπτικού κοινού στους δέκτες του; Φέτος θέλει να ξεπεράσει κι αυτό το απίστευτο νούμερο και να βλέπει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» όλη η Ελλάδα. Γι’ αυτό και προετοιμάζει τις εκπλήξεις του, που έχουν να κάνουν και με τα δυνατά «χαρτιά» που χρησιμοποίησε στο παρελθόν. Και φαίνεται ότι οι φετινές ήταν εκπομπές γενικής πρόβας.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, θα είναι καταρχήν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» που θα πάρουν μέρος στην εκπομπή του Λάκη, δηλαδή ο ίδιος ο δημιουργός επί δέκα, που θα σχολιάζει τα κακώς ή τα καλώς κείμενα, φροντίζοντας κατά την πάγια τακτική του να μην αφήνει τίποτα όρθιο! Ο Μήτσος-Ελενίτσα, ο Γύφτος, ο Φευγουλέας, η χήρα Μήτση, η Μήτση Καραμήτση, ο Τζίμης, ο Σαλονικιός και η Κομμώτρια θα είναι εκεί, στο γυαλί, οικείες και αγαπημένες φιγούρες.

Η μεγάλη, όμως, έκπληξη που ετοιμάζει ο Λάκης έχει τις βάσεις της στις περσινές του εκπομπές, κυρίως με την παρουσία δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές στην εκπομπή του, που είναι και αγαπημένοι του φίλοι. Η παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου αλλά και του Γιάννη Πάριου δεν ήταν, όπως είχε φανεί τότε, ευκαιριακή. Οι δύο ερμηνευτές, που είχαν συμβάλει στην απογείωση των μετρήσεων, στενοί φίλοι του Λαζόπουλου, φέτος θα εμφανιστούν συχνότερα και όχι υποχρεωτικά στους ρόλους στους οποίους τους έχουμε συνηθίσει.

Δεν θα είναι απλώς οι δύο καθιερωμένες φωνές που έχουν δώσει εκατοντάδες επιτυχίες στο ελληνικό τραγούδι, αλλά θα τους δούμε απρόσμενα να συνομιλούν ενίοτε ακόμη και με τους Μήτσους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Λαζόπουλος έκλεισε τις περσινές του εκπομπές ζωντανά από τη συναυλία της Χαρούλας στο Θέατρο Βράχων, αλλά ούτε και το ότι την προηγούμενη Δευτέρα στην Πάρο ανέβηκε στο πάλκο μαζί με την ερμηνεύτρια και, τραγουδώντας το «Αχ βρε παλιομισοφόρια», έπαιξε με τις διαφορετικές φωνές των Μήτσων του. Και ήταν ο ίδιος βέβαια που είπε: «Σας δίνω ένα δείγμα για το χειμώνα».

Στην ίδια συναυλία εμφανίστηκε έστω και ασθμαίνων ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος έφυγε και επέστρεψε αυθημερόν στο νησί. Έπρεπε να «παραδώσει» το γιο του, Μιχαήλ, στη Λαμία προκειμένου να υπηρετήσει τη μαμά-πατρίδα, αλλά δεν του έκανε καρδιά να μη δει και τους φίλους του για να «μαγειρέψουν» και τη νέα τους συνεργασία. Έτσι, επέστρεψε, αν και κουρασμένος, το βράδυ στην Πάρο και απλώς άκουσε τον Λαζόπουλο και την Αλεξίου και δεν ανέβηκε στο πάλκο.