Θα παίζω μπάλα μόνη μου

20.08.2010
Τέρμα το «σίριαλ» της μετακίνησης της Χριστίνας Λαμπίρη στην πρωινή ζώνη και της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή, πριν από το «Αξίζει να το δεις» της νεοφερμένης στο Star Τατιάνας Στεφανίδου. Παραμένουν ως έχουν, μόνο που η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη θα κάνει «λίφτινγκ», με στόχο να χτυπήσει την πρωτιά!

«Θα παίζω μπάλα μόνη μου», φέρεται να λέει η Χριστίνα Λαμπίρη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο πρόγραμμα του Star. Αν και «έπαιξε» σοβαρά η πρόταση του σταθμού στην Ελεονώρα και τη Χριστίνα να αλλάξουν θέσεις, φαίνεται ότι πετυχημένες συνταγές -ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά, που θέλει ο σταθμός- δεν τις αλλάζεις. Σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, και οι δύο κυρίες του Star το σκέφτηκαν καλά και αποφάσισαν να παραμείνουν στα «λημέρια» τους.

Η Ελεονώρα θα συνεχίσει την «Πρωινή Μελέτη» της χωρίς να αλλάξει τίποτα στη θεματολογία και, παρόλο που συζητήθηκε να είναι πιο ενημερωτική, θα ακολουθήσει το ίδιο concept. Εκεί που θα γίνει η μεγάλη... ανατροπή όμως είναι στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη!

Mπορεί μεν να ασχολείται με τα... μυστικά της σoουμπίζ, αλλά θα έχει εντελώς διαφορετική παρουσίαση. Ήδη το σκηνικό της εκπομπής που ετοιμάζεται είναι εντελώς αλλαγμένο.

Δεν υπάρχει πάνελ -τουλάχιστον μέχρι στιγμής αυτή η απόφαση έχει παρθεί- και η Χριστίνα Λαμπίρη θα... παίζει μπάλα μόνη της, καθισμένη σε μια μοντέρνα πολυθρόνα από πλεξιγκλάς. Γύρω της θα υπάρχουν πολλές οθόνες, καθώς το concept στηρίζεται στο αμερικάνικο στυλ παρουσίασης και περιλαμβάνει πολλά παράθυρα, στα οποία θα βγαίνουν μόνο οι δημοσιογράφοι που θα αναλύουν το θέμα τους.

Άλλωστε, όπως έλεγε συνεργάτης της Χριστίνας πριν από μερικές μέρες σε παρέα, η ίδια θεωρούσε ότι το προηγούμενο concept της εκπομπής της είχε πλέον κλείσει τον κύκλο του και αναζητούσε κάτι πιο καινούργιο και «φρέσκο».

Και το ρίσκο που αναλαμβάνει είναι πολύ μεγάλο, καθώς θα πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερο νεανικό κοινό, αφού θα δίνει lead in στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα, κι εκείνη σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο «Αξίζει να το δεις» ώστε να είναι πιο γρήγορο σε ρυθμούς και πιο μοντέρνο σε θεματολογία.