Θύματα απάτης έπεσαν η Άνιστον και οι φίλες της

19.08.2010
H Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) μάλλον θα το ξανασκεφτεί να επισκεφτεί κάποιο «σαλόνι ομορφιάς» μετά από το περιστατικό που έγινε πριν λίγες μέρες και τις στοίχισε λίγο παραπάνω λεφτά απ ότι θα περίμενε.
H δημοφιλής ηθοποιός και οι διάσημες φίλες της, μάλλον θα το ξανασκεφτούν για να επισκεφτούν κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς μετά από την απάτη που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες και τους στοίχισε λίγο περισσότερα απ' όσο είχαν υπολογίσει, ενώ η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου Chez Gabriella Studio στο Μπέβερλι Χιλς, Μαρία Γκαμπριέλα Πέρεζ είδε χειροπέδες στα χέρια της και γέμισε κατηγορίες λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων που είχε αποσπάσει από τις πιστωτικές τους κάρτες.

Μόνο απο τη Λιβ Τάιλερ (Liv Tyler), η 51χρονη Πέρεζ τσέπωσε 214.000 δολάρια μέσα σε πέντε μήνες, χρεώνοντας της υπηρεσίες που δεν είχε προσφέρει ποτέ, ενώ η σχεδιάστρια κοσμημάτων Λόρι Ρόντκιν (Loree Rodkin) είδε το υπόλοιπο της πιστωτικής της να ανεβαίνει κατά 68.000 δολάρια χωρίς την έγκρισή της.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Λος Άντζελες, η πονηρή αισθητικός έφαγε περισσότερα 280.000 δολάρια σε μόλις ένα χρόνο. Μάλιστα, στην περίπτωση της Ρόντκιν, η Πέρεζ πρόσφερε σε αντίτιμο για την "παρεξήγηση" προϊόντα αξίας 25.000 δολαρίων, αλλά η σχεδιάστρια φυσικά αρνήθηκε να συμβιβαστεί.

Ανάμεσα στα άλλα θύματα της Πέρεζ, η οποία κατηγορείται εκτός από απάτη και για κλοπή τιμαλφών, είναι Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η Σερ (Cher), η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway), η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) και ο Σκοτ Σπίντμαν (Scott Speedman) και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης που φτάνει στα 25 χρόνια.