Άρχισε η δίκη Γκίμπσον εναντίον Οκσάνα

19.08.2010
Η υπόθεση του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και της πρώην γυναίκας του Οκσάνα Γριγοριέβα (Oksana Grigorieva)εξελίχθηκε σε θρίλερ. Μετά από διάφορες κάσσέτες που βγήκαν στη δημοσιότητα με τον Γκίμπσον να είναι έξαλλος και εκτός εαυτού τελείως και τις κατηγορίες της Γριγορίεβα για κακοποίηση, ξεκίνησε ο αγώνας των δικαστηρίων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ του χωρισμού του πρώην παράνομου ζευγαριού καθώς μετά τις διάφορες κάσσέτες που βγήκαν στη δημοσιότητα με εκείνον να είναι έξαλλος και εκτός εαυτού τελείως και με εκείνη να τον κατηγορεί για κακοποίηση, τώρα ξεκίνησε ο αγώνας των δικαστηρίων.

Πριν δύο μέρες, σε απόλυτη μυστικότητα και με τα ΜΜΕ να μην είναι καλεσμένα στην πολύ ωραία μάζωξη τους στην δικαστική αίθουσα, άρχισε η πρώτη φάση της εκδίκασης της υπόθεσης ανάμεσα στον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και την πρώην γυναίκα του, Οκσάνα Γκριγκοριέβα (Oksana Grigorieva).

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστορία φτάνει στην κρίση της δικαιοσύνης και οι δικηγόροι ξετύλιξαν όλο το επιχειρηματικό τους ταλέντο κατά τη διάρκεια μιας ολοήμερης ακρόασης.

Η Οκσάνα, με την αυτοπεποίθηση κάποιου που ξέρει ότι θα βγει νικητής, προσπέρασε ένα γκρουπ από δημοσιογράφους που ήθελαν σαν τρελοί να αρπάξουν μια δήλωση της, ενώ ο Γκίμπσον δεν εμφανίστηκε καν.

Ανάμεσα στα κύρια ζητήματα που θα τίθεντο προς εξέταση είναι το αν θα κατασχεθεί το διαβατηρίο της εννιάμηνης κόρης τους, Λουτσία (Lucia), αλλά τελικά δεν συζητήθηκε σ' αυτή τη φάση καθώς το ενδιαφέρον των δικηγόρων εξαντλήθηκε στο ύψος της διατροφής, το οποίο φτάνει στα 5.000 δολάρια και κρίνεται ανεπαρκές από την Οκσάνα, ενώ ο Γκίμπσον επιμένει ότι φτάνει και περισσεύει για την ηλικία της κόρης τους.

Οι ντεντέκτιβ που είχαν αναλάβει την υπόθεση του χωρισμένου πλέον ζευγαριού παρέδωσαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει απ' τις έρευνες και κατέθεσαν αντίγραφα από τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις συνομιλίες και τις απειλές του Γκίμπσον προς τη Γκριγκορίεβα.

Κάποιοι παπαράτσι προσπάθησαν να βγάλουν φωτογραφίες, τις οποίες μετά ανέβασαν στο Radaronline αλλά στη συνέχεια τις κατέβασαν πάραυτα αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες του νόμου.