Το πονηρό ντεκολτέ της Αντζελίνα

18.08.2010
Μετά την ατυχή επιλογή του φορέματος που έβαλε στην πρεμιέρα της ταινίας της Salt στο Λονδίνο, η 35χρονη σταρ αποζημίωσε τους θαυμαστές της στη Γαλλία με ένα κομψό όσο και αποκαλυπτικό φόρεμα, αξιοποιώντας παράλληλα την ευκαιρία για να στρέψει την προσοχή του κοινού στους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν.

Μετά την ατυχή επιλογή του φορέματος που έβαλε στην πρεμιέρα της ταινίας της Salt στο Λονδίνο, η 35χρονη σταρ αποζημίωσε τους θαυμαστές της στη Γαλλία με ένα κομψό όσο και αποκαλυπτικό φόρεμα, αξιοποιώντας παράλληλα την ευκαιρία για να στρέψει την προσοχή του κοινού στους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) εμφανίστηκε στο Παρίσι για την πρεμιέρα του κατασκοπικού θρίλερ όπου πρωταγωνιστεί φορώντας ένα κοντό, λευκό απαστράπτον φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ της Πάμελα Ρόλαντ (Pamella Roland), συνδυασμένο με σατέν ψηλοτάκουνα Σαλβατόρε Φεραγκάμο (Salvatore Ferragamo) τα οποία τόνιζαν τα γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια της.

Το σύνολο αξιοποιούσε στο έπακρο τα σωματικά προσόντα της, τονίζοντας τη λεπτή σιλουέτα της, αντίθετα με τη μακριά και φαρδιά τουαλέτα της Αμάντα Γουάκελι (Amanda Wakeley) που είχε διαλέξει για την πρεμιέρα στο Λονδίνο την προηγούμενη μέρα.

H αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται στην Ευρώπη για την προώθηση του Salt, -της ταινίας στην οποία υποδύεται μια πράκτορα της CIA, ονόματι Έβελιν Σολτ (Evelyn Salt) που καταδιώκεται από συναδέλφους της για προδοσία στους Ρώσους και η οποία προβάλλεται ήδη στην Αμερική έχοντας συγκεντρώσει ιδιαίτερα καλές κριτικές από τους ειδήμονες- ενώ απόψε η ίδια αναμένεται να εμφανιστεί στο Βερολίνο για την πρεμιέρα της στην Γερμανία.

Έτσι, αφού θα βρίσκεται για αρκετό καιρό μακριά από το σπίτι και τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), η Αντζελίνα αποφάσισε να πάρει μαζί της τα ηλικίας 2 ετών δίδυμα, Βιβιέν και Νοξ, ώστε να τους αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο απ' όσο διαθέτει στα διαστήματα που βρίσκονται μαζί με όλη την οικογένεια.

Πήρα μαζί μου "μόνο τα μωρά. Απολαμβάνω λίγο ξεχωριστό χρόνο μαζί τους", είπε η ίδια στο περιοδικό Usmagazine.com, προσθέτοντας ότι δεν ήταν δύσκολη απόφαση να τα ξεκολλήσει από τον πατέρα τους: "Έχουμε ένα ενιαίο μέτωπο. Δεν μπορούν να πείσουν τη Μαμά να κάνει κάτι που δεν θα έκανε ο Μπαμπάς. Μοιάζουμε πολύ. Αλλά δουλεύουμε εκ περιτροπής και πηγαίνουμε τα παιδιά στα γυρίσματα ο ένας του άλλου, ώστε να είμαστε μαζί".

"Τα παίρνω στο γύρισμα νωρίς το πρωί και τα αφήνω να παίζουν με το ψεύτικο αίμα. Παίζουμε μαζί, δοκιμάζουν τις περούκες μου και παίζουν με το αίμα. Αλλά ξέρουν ότι όλα αυτά είναι ψεύτικα. Δοκιμάζουν τους ιμάντες και τα βάζουμε να πετάνε γύρω-γύρω. Ξέρουν περί τίνος πρόκειται", εξήγησε στους δημοσιογράφους.

Εντωμεταξύ, την περασμένη Κυριακή, η Τζολί ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ έκανε έκκληση για την αποστολή περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν, η οποία αυτή τη φορά είναι μικρότερη της αναμενόμενης, παρακαλώντας τους εθελοντές να μην το βάζουν κάτω: "Ξέρω ότι είναι δύσκολο για τον κόσμο. Βλέπουν την Αϊτή και όλες αυτές τις περιπτώσεις και όταν έρχεται η επόμενη μεγάλη καταστροφή είναι ήδη εξαντλημένοι. Όμως, το Πακιστάν αντιμετωπίζει μαζικούς θανάτους, μαζικές εκτοπίσεις και η κατάσταση θα χειροτερέψει", είπε δεσμευόμενη ότι θα επισκεφτεί τη χώρα "όταν φύγουν οι κάμερες".

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνήθηκε τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες σχετικά με την υποτιθέμενη εμφάνιση της πελάτισσας του στο ρόλο της Μέριλιν Μονρόε, ως συμπρωταγωνίστρια του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) στο ρόλο του Φρανκ Σινάτρα, σε μια ταινία που συνδέει τα δύο θρυλικά πρόσωπα με τη Μαφία: "Η Αντζελίνα δεν έχει σχέση μ' αυτή τη δουλειά", τόνισε.