Ο Τζουντ και η Σιένα σπιτώνονται

18.08.2010
Είναι από τα χευγάρια που ο κίτρινος τύπος γουστάρει να ασχολούνται μαζί τους αφού πολύ συχνά έχουν προκαλέσει διάφορα σχόλια για την περιπετειώση σχέση τους. Απιστίες,χωρισμοί, πισωγυρίσματα ήταν κάποιες από τις αφορμές που η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) και ο Τζουντ Λο (Jude Law) έχουν απασχολήσει εξώφυλλα και διάφορες κουτσομπολίστικες στήλες αλλά τώρα είναι πλέον πολύ καλά μαζί.

Είναι από τα χευγάρια που ο κίτρινος τύπος γουστάρει ν' ασχολούνται μαζί τους αφού πολύ συχνά έχουν προκαλέσει διάφορα σχόλια για την περιπετειώση σχέση τους. Εκείνος είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς κι εκείνη είναι η γκουρού του στυλ. Απιστίες,χωρισμοί, πισωγυρίσματα ήταν κάποιες από τις αφορμές που η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) και ο Τζουντ Λο (Jude Law) έχουν απασχολήσει εξώφυλλα και διάφορες κουτσομπολίστικες στήλες αλλά τώρα είναι πλέον πολύ καλά μαζί. Κι όχι μόνα αυτό αλλά σκέφτονται ν' αγοράσουν σπίτι 3,5 εκατομμυρίων λιρών στο Βόρειο Λονδίνο. Το ζεύγος σπιτώνεται με λίγα λόγια.

Τελικά δεν μείνουν στο σπίτι Τζουντ στη Little Venice, το οποίο ανακαίνιζαν για καιρό και αποφάσισαν να μείνουν σ’ ενα ολοκαίνουριο. Απ’ ότι ακούγεται, θέλουν ένα σπίτι χωρίς παλιές κι άσχημες αναμνήσεις κάπου που να μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή και να γίνει ένα αγαπημένο σπίτι γι’ αυτούς. Έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες με την υπογραφή των συμβολαίων και όλης της γραφειοκρατείας που χρειάζεται για την αγορα.

Η Μίλερ με τη σιερά της έχει βάλει προς πώληση το δικό της σπίτι στο δυτικό Λονδίνο κι ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν αλλά και να παντρευτούν επίσης στο Loire Valley όπως κυκλοφορεί μια φήμη. Το σίγουρο είναι πως για τον επόμενο χρόνο θα είναι κα΄τοινοι Λονδίνου λόγω των γυρισμάτων του σίκουελ του Σέρλοκ Χολμς, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λο μαζί με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr).