Θα χάσουν τον ύπνο τους

11.12.2006
Ο Γιώργος Τσούκαλης ετοιμάζει βιβλίο-βόμβα.

Ο Γιώργος Τσούκαλης ετοιμάζει βιβλίο-βόμβα. Όλο το παρασκήνιο και οι άγνωστες στο πλατύ κοινό λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον Άλεξ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα αποτελέσουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το περιεχόμενο της καυτής έκδοσης που μαθαίνουμε ότι έχει στα σκαριά.

Με το που θα ολοκληρώσει την υποχρέωσή του, καταθέτοντας στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στον ειδικό εφέτη ανακριτή που έχει την ευθύνη της έρευνας για το μικρό Άλεξ όλα όσα γνωρίζει για τη συγκλονιστική υπόθεση, σχεδιάζει να προχωρήσει στην έκδοση του βιβλίου με το καυτό περιεχόμενο.

Όπως εξομολογείται κι ο ίδιος ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, «θα είναι τέτοιο το περιεχόμενο του βιβλίου, που πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους».

Ο Γιώργος Τσούκαλης, που τελευταία έχει μπει στο στόχαστρο αγνώστων που απειλούν τη ζωή και την οικογένειά του, δεν δείχνει να κάνει με τίποτα πίσω.

Η υπόθεση Άλεξ αποτελεί, όπως λέει χαρακτηριστικά, προσωπικό του στοίχημα και, όπως τονίζει, «δεν πρόκειται τίποτα να με σταματήσει στη μάχη για την αποκάλυψη της αλήθειας. Τίποτα και κανένας. Έχω βάλει στόχο να φτάσω μέχρι το τέλος».

Τα μυστικά που έχει ο ντετέκτιβ και αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει είναι αρκετά. Ο ίδιος αρνείται να μιλήσει. «Όπως γνωρίζετε, μια ανάκριση και μια κατάθεση είναι μυστικές υποθέσεις», λέει χαρακτηριστικά.

Υπάρχει όμως και το παρασκήνιο, που σίγουρα θα συγκλονίσει. Προφανώς εκεί ποντάρει και ο Γιώργος Τσούκαλης, που ως ντετέκτιβ έχει αναλάβει την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης Άλεξ παρά το γεγονός ότι η ζωή του, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, απειλείται ανοιχτά από αγνώστους.

Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του με την οικογένεια του Άλεξ τον έχουν οπλίσει με κουράγιο και είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα φανεί η αλήθεια, άσχετα από το εάν απειλείται καθημερινά από αγνώστους.

Στο πρόσωπο του Άλεξ, όπως τονίζει, βλέπει το δικό του παιδί και η επιθυμία του να δοθεί τέλος στην υπόθεση τον έχει οπλίσει με τεράστια υπομονή και διάθεση. Όλα όσα έχει αντιμετωπίσει και όλο το παρασκήνιο της ιστορίας αυτής αναμένεται να βγει στην επιφάνεια σε λίγο καιρό με την έκδοση αυτή, που αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον.

Β.Λ.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 21:17