Ποιος θα νικήσει τον Σάκη;

08.09.2009
Την ώρα που οι φήμες οργιάζουν πως ο ιδιοκτήτης του «Starz» στο Θησείο Ντίνος Ραπτάκης πολιορκεί τον Σάκη Ρουβά για να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, έχοντας μαζί του και τη νέα αγαπημένη του επιχειρηματία Τζούλια Αλεξανδράτου, ο Σάκης Ρουβάς δεν λέει «όχι» σε μια συνεργασία-έκπληξη με την Καλομοίρα.

Την ώρα που οι φήμες οργιάζουν πως ο ιδιοκτήτης του «Starz» στο Θησείο Ντίνος Ραπτάκης πολιορκεί τον Σάκη Ρουβά για να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, έχοντας μαζί του και τη νέα αγαπημένη του επιχειρηματία Τζούλια Αλεξανδράτου, ο Σάκης Ρουβάς δεν λέει «όχι» σε μια συνεργασία-έκπληξη με την Καλομοίρα. Μια συνεργασία όμως που δεν έχει να κάνει με την πίστα, αλλά θα είναι τηλεοπτική. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διευθύντρια προγράμματος του Alpha Άλκηστη Μαραγκουδάκη πρότεινε στα δύο λαμπερά πρόσωπα να είναι οικοδεσπότες του νέου και φιλόδοξου γερμανικής προελεύσεως ριάλιτι «Beat the Host», που θα βγει στον αέρα από το Φεβρουάριο. Έτσι, σε πρώτη φάση λύνονται και τα χέρια του Σάκη για την παρουσίαση του «X-Factor», καθώς το talent show του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.

Στον Alpha όμως δεν θέλουν τον Σάκη για παρουσιαστή, αλλά για host, όπως λέει και ο τίτλος του ριάλιτι. Άλλωστε, όλο το concept είναι βασισμένο στο διάσημο καλεσμένο. Οι παίκτες θα πρέπει να αναμετρηθούν μαζί του σε μια σειρά από δοκιμασίες, που περιλαμβάνουν από ερωτήσεις γνώσεων μέχρι ασκήσεις σωματικής αντοχής αλλά και διαγωνισμό καραόκε!

Όσο για το ρόλο της παρουσιάστριας; Για τη θέση προορίζεται η γλυκιά Καλομοίρα Σαράντη, η οποία φαίνεται πως εγκαταλείπει οριστικά το τραγούδι για μια δεύτερη καριέρα στην τηλεόραση. Ο ρόλος της παρουσιάστριας είναι να ενημερώνει το κοινό για τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά και να επιβλέπει τις δοκιμασίες των παικτών και του host.

To ριάλιτι, τα δικαιώματα του οποίου έχει το RTL, σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης όπου κι αν έχει προβληθεί! Κι αυτό όχι μόνο εξαιτίας των διάσημων host σε κάθε χώρα, αλλά και για έναν ακόμη λόγο? Το έπαθλο ανέρχεται στα 500.000 ευρώ, αλλά, αν ο παίκτης δεν νικήσει τον host, τα χρήματα μπαίνουν στο χρηματοκιβώτιο, διπλασιάζονται για τον επόμενο και ούτω καθεξής.

Οι τελικές συζητήσεις Σάκη και Καλομοίρα με τον Alpha αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ