Πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Πάρο

09.09.2009
Η γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος είναι ζευγάρι, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το ΛΟΙΠΟΝ, και πριν από λίγες μέρες έκαναν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Πάρο.
Η γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος είναι ζευγάρι, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το ΛΟΙΠΟΝ, και πριν από λίγες μέρες έκαναν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Πάρο. Περισσότερο από ένα χρόνο μετά το θάνατο της αγαπημένης του Έλενας Ναθαναήλ ο άσος των γηπέδων θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, καθώς έκλεισε τα 52, και σε αυτή του τη χαρά δεν θα μπορούσε να έχει στο πλευρό του άλλη από τη Νένα Χρονοπούλου.

Ο Τάσος και η Νένα είναι πολύ ευτυχισμένοι και εδώ και λίγους μήνες έχουν φτιάξει το δικό τους παράδεισο. Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον τους τόνισε μάλιστα στο ΛΟΙΠΟΝ: «Είναι μια σχέση που βασίζεται σε στέρεες βάσεις. Ο ένας αγαπάει και σέβεται τον άλλο και έπειτα από καιρό είναι και οι δύο ευτυχισμένοι».

Αποφάσισαν λοιπόν να χαλαρώσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για λίγες μέρες στο κυκλαδίτικο νησί και να γιορτάσουν τα γενέθλια του «Ράμπο». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα φιλικός, χαμογελαστός και εγκάρδιος και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος. Δεν ήταν λίγοι οι θαμώνες του εστιατορίου «Barbarossa» στη Νάουσα της Πάρου που τον είδαν να σβήνει τα κεράκια του έχοντας στην παρέα και λίγους φίλους και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι έχει αφήσει τις κακές στιγμές στο παρελθόν, έχουν έρθει πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και έχουν γίνει αχώριστοι.