Ο Πάρης θέλει τον Πιτ συμπρωταγωνιστή της αγαπημένης του

10.09.2009
Business and pleasure για τον Πάρη Κασιδόκωστα. Ίσως οι φετινές διακοπές ήταν οι καλύτερες για το «χρυσό» Έλληνα εργένη.

Business and pleasure για τον Πάρη Κασιδόκωστα. Ίσως οι φετινές διακοπές ήταν οι καλύτερες για το «χρυσό» Έλληνα εργένη. Έχοντας την αγαπημένη του και ηθοποιό του Χόλιγουντ Νίκι Ριντ στο πλευρό του, όργωσε Αιγαίο και Ιόνιο με τα σκάφη του, πότε με το «Paris» και πότε με το «Rio Rita». Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οχτώ μήνες και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, στις φετινές διακοπές η μητέρα του Πάρη, Μαριάννα Λάτση, δεν γνώρισε μόνο τη Νίκι αλλά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τους γονείς της και οι εντυπώσεις και για τις δύο οικογένεις από τη μεταξύ τους γνωριμία ήταν άριστες.

Κάπως έτσι ο Πάρης έκρινε πως έφτασε η ώρα να κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο στην αγαπημένη του. Βέβαια, δεν μιλάμε για κάποιο κόσμημα μεγάλης αξίας ή μια πολυτελή κρουαζιέρα σε εξωτικό προορισμό. Οι δύο νέοι έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον κινηματογράφο. Εκείνος ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος παραγωγός του Χόλιγουντ εκείνη ανερχόμενη και ταλαντούχα πρωταγωνίστρια. Έτσι, πριν από μερικές εβδομάδες ο Πάρης άρχισε να οργανώνει μια μεγάλη έκπληξη για εκείνη. Μια νέα ταινία περιπέτειας, στην οποία η Νίκι θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος θα είναι όμως ο βασικός συμπρωταγωνιστής της;

Ο Πάρης θέλει τον Μπραντ Πιτ! Ο διάσημος ηθοποιός αποτελεί εγγύηση εισπρακτικής επιτυχίας, ενώ παράλληλα θα έδινε μεγάλη ώθηση στην καριέρα της αγαπημένης του Πάρη και φυσικά και στην εταιρεία παραγωγής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «χρυσός» Έλληνας κληρονόμος μέσω των υψηλών γνωριμιών που διαθέτει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Χόλιγουντ έχει ήδη προσεγγίσει τον Μπραντ Πιτ, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστεί και ένα ραντεβού μεταξύ τους.

Δεν είναι βέβαια το μόνο project που επεξεργάζεται η 1821 Films. Στην εταιρεία του Πάρη ύπαρχουν ήδη πάρα πολλά σενάρια, ενώ μελλοντικά ο νεαρός επιχειρηματίας ετοιμάζει δυναμική είσοδο και στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών, με ριάλιτι, παιχνίδια και σειρές, τα οποία προορίζονται κυρίως για τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ.