Διάσημη παρέα στο Νησί των Ανέμων

08.09.2009
Ούτε φέτος έσπασε την παράδοση! Λάτρης της ελληνικής φιλοξενίας και ακόμη περισσότερο της Μυκόνου ο μετρ της παγκόσμιας μόδας Βαλεντίνο βρέθηκε και φέτος μαζί με τη high life παρέα του στο Νησί των Ανέμων.

Ούτε φέτος έσπασε την παράδοση! Λάτρης της ελληνικής φιλοξενίας και ακόμη περισσότερο της Μυκόνου ο μετρ της παγκόσμιας μόδας Βαλεντίνο βρέθηκε και φέτος μαζί με τη high life παρέα του στο Νησί των Ανέμων. Το σκάφος του διάσημου μόδιστρου αγκυροβόλησε ανοιχτά της Ψαρρούς και στη συνέχεια με tender η glamorous παρέα αποβιβάστηκε στην κοσμική παραλία, όπου και γεύτηκε γκουρμέ θαλασσινά εδέσματα σε «in» εστιατόριο. Μαζί με τον Βαλεντίνο στις φετινές διακοπές του ήταν και η καλή του φίλη Λιζ Χάρλεϊ.

Φορώντας αραχνοΰφαντο καφτάνι με ροζ λεπτομέρειες, τιρκουάζ σαγιονάρες και λευκά γυαλιά ηλίου wayfarer, η Βρετανίδα σταρ εντυπωσίασε τους πάντες. Αντίθετα, ο Βαλεντίνο, ως λάτρης του minimal look, εμφανίστηκε στην παραλία με total white look.

Η κοσμοπολίτικη συντροφιά μετά το γεύμα της απόλαυσε ένα σύντομο περίπατο στα σοκάκια του νησιού και στη συνέχεια επέστρεψε στην πολυτελή θαλαμηγό, προκειμένου να συνεχίσει την κρουαζιέρα της στα ελληνικά νησιά.

Η αγάπη του διάσημου μόδιστρου για την Ελλάδα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Πολλές φορές έχει εμπνευστεί δημιουργίες της υψηλής ραπτικής από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας στις κοσμικές μητροπόλεις της υφηλίου. Κι αν και έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, έκανε μια εξαίρεση ειδικά για το γάμο του Νίκου Βαρδινογιάννη με την Αλεξία Αντσακλή, καθώς το νυφικό της ήταν δική του δημιουργία. Όπως είχε κάνει παλαιότερα και με το νυφικό της Μελίσσας Βαρδινογιάννη, που όσοι το είχαν δει είχαν μείνει πραγματικά με το στόμα ανοχτό και το συνέκριναν με αυτό της Γκρέις Κέλι στο γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ