Έβαλε στήθος η Τζένιφερ Άνιστον;

02.09.2009
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει πιο γεμάτη φιγούρα χάρη στην επέμβαση στήθους στην οποία προχώρησε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει πιο γεμάτη φιγούρα χάρη στην επέμβαση στήθους στην οποία προχώρησε.

Η διάσημη ηθοποιός, φημολογείται ότι έκανε ενέσεις μακρολέιν με αποτέλεσμα να ανέβει κατά ένα νούμερο σουτιέν!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των κοντινών φίλων της, η 40ρονη Τζένιφερ ήταν: "γεμάτη αυτοπεποίθηση" στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας "The Bounty", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό Grazia.

Η ίδια πηγή συνέχισε αναφορικά με την επέμβαση στήθους της Άνιστον: "Πιστεύω ότι η Τζέν έκανε ενέσεις μακρολέην. Φαίνεται σα να έχει ανέβει τουλάχιστον ένα ολόκληρο νούμερο", πράγμα το οποίο την έκανε να νιώθει: "υπέροχα και η αυτοπεποίθηση της είναι στα ύψη αυτή την περίοδο".

Η συγκεκριμένη διαδικασία αυξητικής στήθους, που διαρκεί μόνο μισή ώρα, περιλαμβάνει μια ένεση σε κάθε στήθος και απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες ανήκουν στο νούμερο B ή C αλλά θέλουν να αποκτήσουν πιο γεμάτο στήθος.

Οι επιπλοκές δεν αποκλείονται και για κάτι τέτοιο, στην περίπτωση που το σώμα αναγνωρίσει το πρόσθετο υλικό σαν ξένο σώμα δημιουργώντας έτσι σκληρά εξογκώματα στην περιοχή του στήθους.

Επιπρόσθετα, η Άνιστον που ξέρει πώς να διατηρήσει το σώμα της, πηγαίνει από τα αξημέρωτα στο γυμναστήριο για να ασκηθεί για δυο-τρείς ωρίτσες, πριν από τα γυρίσματα της ταινίας.

Η ίδια πηγή δε διστάζει να σημειώσει πως: "Η όλη ιστορία έκανε τη Τζένιφερ να νιώθει υπέροχα, πράγμα το οποίο είχε να νιώσει πολύ καιρό." Και συνεχίζει λέγοντας: " Αρέσει πολύ στη Τζέν που έχει μια πιο γεμάτη σιλουέτα στα πλαίσια της νέας της ταινίας. Ντύνεται με φούστες που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της αλλά και μπλούζες που αναδεικνύουν το ντεκολτέ της".

Και αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες ότι η Τζένιφερ και ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "The Bounty", Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) ηλικίας 39 ετών, είναι ζευγάρι, τότε δεν είναι καθόλου περίεργο που οι δυο τους είναι τόσο άνετοι μεταξύ τους στη διάρκεια των γυρισμάτων.