Οι ξεχωριστές διακοπές των Μπρατζελίνα

01.09.2009
Όπως κάθε ζευγάρι με μεγάλη οικογένεια και πολλές υποχρεώσεις έτσι και ο Μπράντ Πητ( Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί ( Angelina Jolie)προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τις αργοπορημένες διακοπές για να καλύψουν προσωπικές τους ανάγκες.

Όπως κάθε ζευγάρι με πολλά παιδιά και πολλές υποχρεώσεις έτσι και ο Μπραντ Πιτ ( Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τις αργοπορημένες διακοπές τους για να καλύψουν προσωπικές τους ανάγκες.

Οι Μπραντζελίνα έμειναν μαζί με τα παιδιά τους στον αγαπημένο τους πύργο στη Νότια Γαλλία για δύο εβδομάδες.

Στο διάστημα αυτό ξέκλεψαν χρόνο κάνοντας ξεχωριστές ημερήσιες αποδράσεις ακόμη και σε μακρινά μέρη χρησιμοποιώντας ελικόπτερο και το ιδιωτικό τους αεροπλάνο για να διευρύνουν τα ενδιαφέροντα τους.

"Αγάπη μου φρόντισε τα παιδιά! Εγώ πάω να επισκεφθώ τη γενέτειρα του Ναπολέοντα" είπε η Αντζελίνα στον Μπραντ και μαζί με την κόρη της Σιλό (Shiloh) πέταξαν για την Κορσική.

Τα κορίτσια έκαναν βόλτα στην πρωτεύουσα του νησιού, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του Ναπολέοντα και κατάφεραν να κάνουον και λίγα ψώνια πριν τους εντοπίσουν οι τοπικοί παπαράτσι.

Δεν πρόλαβαν να γυρίσουν σπίτι και ήρθε η σειρά του Μπραντ να αποδράσει. Ανυπομονώντας να ικανοποιήσει το πάθος του για την αρχιτεκτονική βρέθηκε στην βορειοδυτική Ισπανία, στο υπό ανέγερση διεθνές πολιτιστικό κέντρο στην πόλη Αβίλες.

To κτήριο έχει σχεδιαστεί από τον βραζιλιάνο αρχιτέκτονα Όσκαρ Νιμάγιερ (Oscar Niemeyer) που έχει σχεδιάσει επίσης τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν. Το καινούργιο συγκρότημα που αναμένεται να εγκαινιαστεί το 2010 και το κόστος του ξεπερνά τα 45 εκατομμύρια δολάρια έχει ενθουσιάσει τον Μπραντ.

Θα εκτείνεται σε μια περιοχή 4.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει γκαλερί, σινεμά, αίθουσα συναυλιών 1.000 θέσεων και ένα πανοραμικό κτήριο που θα δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας.

"Ενδιαφέρεται να στηρίξει το έργο", δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Pilar Varela στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψη του Πιτ. Συνεχίζοντας τόνισε ότι έχει αναπτύξει με τον Μπραντ την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας και: "Δεν αποκλείεται να γίνει ένθερμος υποστηρικτής του φιλόδοξου σχεδίου μαζί με τον νομπελίστα Πάολο Κοέλο (Paulo Coehlo) και τον σκηνοθέτη Γούντι Αλλεν (Woody Allen). Είναι όμως ακόμη νωρίς να κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις".

Το ίδρυμα "Make it Right" που έχει δημιουργήσει ο 46χρονος ηθοποιός στην Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα, κατασκευάζει ένα τεράστιο συγκρότημα κατοικιών για να στεγάσει τα θύματα της καταστροφής. "Αυτό που τον απασχολεί κύριως είναι η αντοχή των κατασκευών, γι' αυτό και έκανε αυτό το ταξίδι, για να πάρει ιδέες και να λύσει τις απορίες του με τους ειδικούς", κατέληξε ο δήμαρχος.