Η Πάρις Χίλτον δικαιώνεται!

01.09.2009
Στα δικαστήρια βρέθηκε για μια ακόμη φορά, η Πάρις απλά αυτή τη φορά ασκώντας η ίδια αγωγή στην εταιρεία Hallmark Cards Inc.

Στα δικαστήρια βρέθηκε για μια ακόμη φορά, η Πάρις απλά αυτή τη φορά ασκώντας η ίδια αγωγή στην εταιρεία Hallmark Cards Inc.

Σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) μπορεί να συνεχίσει τις ενέργειες δικαστικής αγωγής σε βάρος της εταιρείας Hallmark Cards Inc. για τη χρήση μιας φωτογραφίας της σε ευχετήρια κάρτα με τη συνοδεία της φράσης: "αυτό είναι καυτό".

Στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Χίλτον προχώρησε σε μήνυση κατά της εταιρείας το 2007, από τη στιγμή που ξεκίνησε η πώληση γενέθλιων καρτών με τη φωτογραφία της χωρίς όμως την άδεια της.

Οι εν λόγω κάρτες απεικόνιζαν μια γελοιογραφία σερβιτόρας η οποία σέρβιρε ένα πιάτο φαγητό σε κάποιον πελάτη. Η φωτογραφία του προσώπου της Πάρις κοσμούσε το σώμα της γελοιογραφίας στην κάρτα γενεθλίων, γεγονός που έκανε έξαλλη την Πάρις.

Η Χίλτον υποστήριξε ότι η κάρτα γελοιοποιούσε κατά ένα τρόπο την εμφάνιση της ως σερβιτόρα σε ένα επεισόδιο του ρεάλιτι σόου "The Simple Life", όπου πρωταγωνιστούσε με την φίλη της Νικόλ Ρίτσι.

Το ένατο περιφερειακό δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφάσισε χθες να ταχθεί υπέρ της οργής της Πάρις Χίλτον. Η εταιρεία Hallmark από την άλλη υπερασπίστηκε την εν λόγω κάρτα ως παρωδία, πράγμα το οποίο υπό κανονικές συνθήκες υπόκειται σε ελαστικές νομικές κυρώσεις.