Κρις Μπράουν: "Την αγαπώ ακόμα"

01.09.2009
Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον ξυλοδαρμό της φίλης του Ριάνα (Rihanna), o Kρις Μπράουν (Chris Brown) "άνοιξε την καρδιά του" στον Λάρι Κινγκ (Larry King) λέγοντας ότι "δεν έπαψε ποτέ να είναι ερωτευμένος με την Ριάνα".

Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον ξυλοδαρμό της φίλης του Ριάνα (Rihanna), o Kρις Μπράουν (Chris Brown) "άνοιξε την καρδιά του" στον Λάρι Κινγκ (Larry King) λέγοντας ότι "δεν έπαψε ποτέ να είναι ερωτευμένος με την Ριάνα".

Η πρώτη συνέντευξη του τραγουδιστή έξι μήνες μετά το βίαιο επεισόδιο του Φεβρουαρίου, μαγνητοσκοπήθηκε την Δευτέρα και πρόκειται να βγει στον αέρα, από το CNN την Τετάρτη.

Ήδη όμως τα διαφημιστικά τρέιλερ της εξομολόγησης του Μπράουν στον δημοφιλή δημοσιογράφο άρχισαν να προβάλλονται από το κανάλι, προκαλώντας την αντίδραση του τραγουδιστή που θεωρεί ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν.

Στο επιλεγμένο απόσπασμα που διαφημίζει το CNN, o Λάρι Κινγκ ρωτάει τον Μπράουν, αν θυμάται τι έκανε, αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό της Ριάνα την παραμονή της απονομής των Γκράμι, όπου ο τραγουδιστής ακούγεται να απαντάει: "Όχι".

Αλλά μέσα από δήλωση που έκανε την ίδια μέρα στο "Access Hollywood", ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας ότι στη συνέντευξη του στον Λάρι Κίνγκ -την οποία παρακολούθησαν η μητέρα του (Joyce Hawkins) και ο δικηγόρος του Μαρκ Γεράγκος (Mark Geragos)- "η συγκεκριμένη ερώτηση επαναλήφθηκε τέσσερις με πέντε φορές".

"Είναι φανερό ότι τα λόγια μου 'κόπηκαν και ράφτηκαν' στο μοντάζ", δήλωσε εξοργισμένος ο τραγουδιστής: "Τις πρώτες φορές -ή πόσες ήταν ακόμη, δεν θυμάμαι- έδωσα την ίδια απάντηση:

'Δεν είναι σωστό για μένα αλλά και για την Ριάνα να πω τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό μέσα στην νοικιασμένη Λαμποργκίνι'. Φυσικά και θυμάμαι τι έγινε!", συνέχισε στη δήλωση του ο Μπράουν.

"Τα εξομολογήθηκα όλα στην μητέρα μου, όταν γύρισα σπίτι. Στην διάρκεια της συνέντευξης το επιβεβαίωσε και η ίδια. Αν και έχουν περάσει έξι μήνες, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως έχασα τον έλεγχο, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος".

Ο 20χρονος τραγουδιστής της R&B παραδέχτηκε ότι τον κυνηγάνε οι τύψεις, καθώς συνεχίζουν να στριφογυρίζουν στην μνήμη του λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό:

"Όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, ντρέπομαι και ζητάω συγνώμη γι' αυτά που συνέβησαν. Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, για να επανορθώσω. Αλλά αυτό δεν γίνεται . Γι' αυτό και αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες των πράξεων μου. Αυτό που μου μένει τώρα είναι να αποδείξω στον κόσμο ότι ήταν ατύχημα και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί στο μέλλον".

Σε επικοινωνία που είχε το "Access" με τον εκπρόσωπο της εκπομπής του Λάρι Κινγκ, Ράιαν Χιμέζ (Ryan Jimez) είπε: "Η συνέντευξη θα προβληθεί την Τετάρτη και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους".