Η Λίντσεϊ Λόχαν δεν πληρώνει το νοίκι της!

02.09.2009
Η Λίντσεϊ Λόχαν(Lindsay Lohan) που έχει εξαντληθεί το τελευταίο διάστημα αφού ληστές διέρρηξαν το σπίτι της ήδη δυο φορές μέσα σε τρεις μήνες, βρίσκεται σε διαδικασία πακεταρίσματος με αποτέλεσμα να αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του U.S.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) που έχει εξαντληθεί το τελευταίο διάστημα, αφού ληστές διέρρηξαν το σπίτι της ήδη δυο φορές μέσα σε τρεις μήνες, βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης με αποτέλεσμα να αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του U.S.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκαναν οι γείτονες της, η 23χρονη ηθοποιός έχει οφειλή πέντε μηνών στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ύψους 31.000 δολαρίων.

Εξάλλου με βάση τα λεγόμενα ενός γείτονα της στο Radar Online: "Η Λίντσεϊ έχει πέντε μήνες στο συμβόλαιο της" και συνεχίζει: "το ενοίκιο του σπιτιού της ανέρχεται στα 15.000 δολάρια το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι το υπόλοιπο της οφειλής της θα είναι 50.000 δολάρια".

Και συνεχίζει αναφορικά με τις δυο ληστείες που έχει υποστεί το σπίτι: "Επιπλέον, θα υπάρχουν αναμφισβήτητα ζημιές αφού το σπίτι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση από τότε που πρωτομπήκε και δεν γίνεται να παρουσιαστεί όπως είναι τώρα. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά προκειμένου να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση".

Από την άλλη, κάποιος άλλος γείτονας δήλωσε στην ίδια πηγή, ότι η Λίντσεϊ χρησιμοποιούσε τη διάρρηξη ως δικαιολογία προκειμένου να μετακομίσει.

Ο εν λόγω γείτονας, που είχε μιλήσει με τον ιδιοκτήτη δήλωσε: "Αν δεν αποπληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου της και δεν πληρώσει για τις ζημιές που έχει υποστεί το σπίτι, εκείνος σκοπεύει να την μηνύσει. Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την κατάσταση".

Φυσικά, η φρεσκοξανθιά σταρ με τους παπαράτσι να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, είχε πάντα επισκέπτες στη γειτονιά της.

Από την άλλη πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι συμφωνούν, δηλώνοντας πως η νεαρή ηθοποιός: "υπήρξε η γειτόνισσα από την κόλαση"αφού είχαν καλέσει την αστυνομία για εκείνη τρεις φορές στο παρελθόν.