Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξανά στα πλατό!

02.09.2009
Στο πετσί της δημοφιλούς Κάρι Μπράτσο(Carrie Bradshaw),μπήκε για άλλη μια φορά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ(Sarah Jessica Parker).

Στο πετσί της δημοφιλούς Κάρι Μπράτσο (Carrie Bradshaw), της δημοσιογράφου του "Sex and the City", μπήκε για άλλη μια φορά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) η οποία εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης στα πρώτα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της ταινίας.

H 44χρονη ηθοποιός έκανε χθες ποδαρικό στην πρεμιέρα των γυρισμάτων της ταινίας "Sex and the city-2". Φορώντας ένα λευκό, ημιδιάφανο φόρεμα Halston, που τόνιζε την λεπτή σιλουέτα της και χρυσά ψηλοτάκουνα Christian Louboutin (αξίας 2000 ευρώ), μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών.

Με το "πάμε" του σκηνοθέτη οι κάμερες άρχισαν να γυρίζουν τις πρώτες σκηνές που διαδραματίζονται έξω από το πολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη, που αγόρασαν μαζί με τον "Μεγάλο", ηθοποιό Chris Noth και στην συνέχεια αποφάσισαν να πουλήσουν.

"Με το γνωστό στυλ της Κάρι Μπράτσο, η Πάρκερ βγήκε από το κτήριο, τίναξε τα μαλλιά της, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου και άρχισε να περπατά με χάρη. Φαινόταν πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στην δουλειά", σχολίασαν στο "Usmagazine.com", κάποιοι θαυμαστές της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που αποτελεί πρότυπο μόδας για χιλιάδες γυναίκες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει με το ίδιο φόρεμα όλη μέρα. Μετά τις πρώτες σκηνές, βιάστηκε να αλλάξει εμφάνιση για τις επόμενες.

Το ίδιο εντυπωσιακό ήταν και το δεύτερο φόρεμα της, ένα πλισέ κρεπ σε μοβ απόχρωση, και τα δίχρωμα ρετρό ψηλοτάκουνα (πάντα Christian Louboutin) με λουράκι γύρω από τον αστράγαλο, που φόρεσε για να βρεθεί στο πλευρό του "Μεγάλου".

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν το δημοφιλές ζευγάρι βγήκε για βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το ανοιχτό πολυτελές αυτοκίνητο και όλο το συνεργείο να καταγράφει τις κινήσεις του, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα .

Στην πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του "Sex and the City", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, είδαμε επιτέλους την Κάρι να παντρεύεται τον Μεγάλο στο δημαρχείο.

Αυτό που τώρα αναρωτιόμαστε είναι τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Οι παραγωγοί κρατούν το σενάριο ως "επτασφράγιστο μυστικό", αλλά σύμωνα με φήμες που διέρρευσαν στο ίντερνετ θα δούμε τις επιχειρήσεις του Μεγάλου να δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και να αναγκάζεται να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ οι παραγωγοί ήθελαν να συμπεριλάβουν στη ταινία σκηνές από τα Αραβικά Εμιράτα, το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό από την κυβέρνηση της χώρας.

Βέβαια δεν είναι και λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κάρι, να γίνεται μητέρα, κρατώντας στα χέρια της τον καρπό της πολύχρονης σχέση της με τον Μεγάλο, ο οποίος τελικά χρεοκοπεί!

Για την Κίμ Κάτραλ (Kim Kattrall), γνωστή μας ως Σαμάνθα , τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Μετά τον χωρισμό της από τον νεαρό Σμίθ, Τζέισον Λιούις (Jason Lewis), ξαναρχίζει το αγαπημένο της παιχνίδι με τους άντρες! Εκπλήξεις κρύβουν και οι αλλαγές στην ζωή των δύο άλλων πρωταγωνιστριών, Σύνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis)

Υπομονή όμως μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας στις 28 Μαίου του 2010. Εντωμεταξύ θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις που αφορούν την δημοφιλή γυναικοπαρέα.