Ξανά μαζί

16.01.2007
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά ζούσαν τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη, αλλά το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες ξανασυνδέθηκε και πλέον προσπαθούν να αναπληρώσουν όλο το χαμένο χρόνο που πέρασαν χωρισμένοι.

Ξανά μαζί Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά ζούσαν τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη, αλλά το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες ξανασυνδέθηκε και πλέον προσπαθούν να αναπληρώσουν όλο το χαμένο χρόνο που πέρασαν χωρισμένοι.

ΟΛευτέρης Πανταζής είναι και πάλι μαζί με την αγαπημένη του Ζώζα Μεταξά, αφού, αν και είχαν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, τα ξαναβρήκαν και είναι πάλι μαζί.

Οι σχέσεις των δύο γνωστών καλλιτεχνών εξακολουθούσαν να είναι καλές και μετά το χωρισμό τους και πώς να είναι αλλιώς, αφού η κόρη τους Κωνσταντίνα ήταν ο συνδετικός τους κρίκος. Έτσι τώρα οι δυο τους προσπαθούν πλέον να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται στα προσωπικά τους και να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή τους.

Ο Λευτέρης Πανταζής για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε την ανθρωπιά του και δεν ήθελε με τίποτα, όπως λέει, να αφήσει την αγαπημένη του να αντιμετωπίσει μόνη της ένα σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε. Ήθελε να της συμπαρασταθεί και να σταθεί στήριγμα στο πλευρό της, γι αυτό την κάλεσε να μείνει μαζί του.

Η Ζώζα λοιπόν μένει πλέον στη βίλα του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη και ύστερα από πολύ καιρό βρίσκεται να μένει ξανά μαζί με την κόρη της, την Κωνσταντίνα. «Το γεγονός αυτό από μόνο του έχει δώσει ιδιαίτερη χαρά στην κόρη μας. Η Κωνσταντίνα, όπως είναι φυσικό, είναι πολύ χαρούμενη που θα έχει καθημερινά δίπλα της τη μαμά της», λέει ο Λευτέρης Πανταζής.

«Πάνω απ όλα πρέπει να βάζουμε την υγεία μας. Είναι το αγαθό που συχνά υποτιμάμε, αλλά, όταν μας λείπει, μας δυσκολεύει αφάνταστα και μας κάνει να θυμόμαστε πόσο γήινοι είμαστε. Με τη Ζώζα αποφασίσαμε να ζήσουμε τον τελευταίο καιρό κάτω από την ίδια στέγη. Δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη σ' αυτή τη φάση της ζωής της. Με το που έμαθα ότι είναι μόνη, την κάλεσα να μείνουμε μαζί. Ξέρω ότι χρειάζεται συμπαράσταση, γι αυτό φροντίζω να νιώθει μαζί μου όσο πιο άνετα γίνεται. Πιστεύω, μάλιστα, ότι σε πολύ λίγο καιρό, που θα είναι 100% σιδερένια σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα, θα είναι πανέτοιμη να ξαναγυρίσει στις δουλειές της, στο χορό, στο θέατρο και στην τηλεόραση», τονίζει ο πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος επίσης πέρασε πρόσφατα μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του.

Ο Λευτέρης Πανταζής, που πήρε τη μεγάλη απόφαση να ζήσει πάλι μαζί με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του Ζώζα, δηλώνει χωρίς ενδοιασμό: «Προσπαθούμε ξανά όλοι μαζί να χτίσουμε ένα ιδανικό οικογενειακό σκηνικό».

«Μερικές φορές δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι», λέει ο αγαπημένος τραγουδιστής, που ως πρώτο και βασικό του στόχο, όπως τονίζει, έχει να βοηθηθεί η Ζώζα Μεταξά ώστε να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και την ταλαιπωρεί. Και αισιοδοξεί για το μέλλον: «Αμέσως μετά όλα μπορούν να μπουν στους κανονικούς ρυθμούς τους και όλοι, εγώ, η Ζώζα και η Κωνσταντίνα, να είμαστε χαρούμενοι». Β.Λ.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:47