Το μήνυμα της Φίνου στον Πανταζή για το τέλος της εγκυμοσύνης της και η δική του αντίδραση

28.10.2024
Το μήνυμα της Φίνου στον Πανταζή για το τέλος της εγκυμοσύνης της και η δική του αντίδραση
Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα η Καίτη Φίνου και ο Λευτέρης Πανταζής κάποτε και παραλίγο να αποκτήσουν και παιδί

Το αποκάλυψε η ίδια η Καίτη Φίνου μιλώντας σήμερα για εκείνον και τη σχέση τους σε ένα βίντεο που παίχτηκε την εκπομπή Super Κατερίνα και στην κυριολεξία άφησε άφωνους τους πάντες στο πλατό, ακόμα και τον ίδιον τον Λευτέρη Πανταζή.

Σε μια συγκινητική και τρυφερή εξομολόγηση η Καίτη Φίνου ανάμσα σε άλλα μίλησε και για το παιδί που περίμενε από τον Λευτέρη Πανταζή και δεν γεννήθηκε ποτέ, μαζί με την παραδοχή πως έχει να του κάνει μια προσωπική εξομολόγηση για αυτό το θέμα αλλά θέλει να την κάνει τετ α τετ με τον ίδιον.

«Ήταν η πιο ήσυχη και ήρεμη σχέση που είχα στη ζωή μου. Δεν μαλώναμε, αυτό με εκνεύριζε λίγο με τον Λευτέρη. Δεν καταλάβαινα αν ήταν ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ήταν. Όταν κάτι τον ενοχλούσε, ή ζήλευε κι αυτά, δεν μίλαγε καθόλου. Καθόλου καθόλου. Μιλάμε σαν να μην υπήρχε άνθρωπος. Ενώ εγώ του έκανα ζήλιες» είπε αρχικά η Καίτη Φίνου.

-Ζήλευες τις θαυμάστριες;

«Εσύ τι λες; Ξέρεις τι θράσος έχουνε και είχανε πάντα κάποιες από αυτές. Δηλαδή μπορεί να καθόμουνα μαζί του στο καμαρίνι και να με σπρώχνανε εμένα από την καρέκλα για να τον αγκαλιάσουν» απάντησε και συνέχισε ξαφνιάζοντας:

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να εξομολογηθώ αλλά δεν θα το εξομολογηθώ τώρα, θα το πω στον ίδιον. Πιστεύει κάτι άδικα. Περίμενα από τον Λευτέρη να μου κάνει ένα τηλέφωνο. Να μου πει έλα ρε να βρεθούμε και να του εξηγήσω τι έγινε και ποιος έφταιγε. Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος με τον Λευτέρη αλλά είναι λάθος, με κάνανε και εμένα να πιστέψω πολλά πράγματα και να πάω να κάνω ένα λάθος. Είναι λάθος και δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό»

Επιστρέφοντας στο στούντιο ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε και το δικό του ξάφνιασμα για τα λεγόμενά της:

«Με πήρε μια ηθοποιός τότε, νομίζω ότι ήταν η Τιτίκα Στασινοπούλου και μου είπε πως από την κούραση και τις πρόβες της έπεσε το παιδί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ τότε. Δεν της κρατάω κακία. Πρώτη φορά την ακούω να το λέει και θέλω να της πω ότι την αγαπώ, τη σέβομαι και την ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε κι ας είχαμε και άσχημες, ήταν το αλατοπίπερο»

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2024 - 11:59