Βασίλης Ζούλιας: Η φωτογραφία από την απόπειρα αυτοκτονίας του και το συγκλονιστικό μήνυμα

28.10.2024
Βασίλης Ζούλιας: Η φωτογραφία από την απόπειρα αυτοκτονίας του και το συγκλονιστικό μήνυμα
Μια ανάρτηση που συγκλονίζει από τον γνωστό σχεδιαστή

Το δικό του Όχι, αυτό που τον οδήγησε στο σήμερα, στο να είναι υγιής, απεξαρτημένος και ευγνώμων πια για τη ζωή του γιορτάζει με την Εθνική Επέτειο ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο πετυχημένος δημιουργός δεν έχει κρύψει ποτέ τη μάχη που έδωσε για να αποτινάξει τις εξαρτήσεις από πάνω του, τις πολύ δύσκολες στιγμές της εποχής που ήταν ακόμα εξαρτημένος από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και σήμερα δημοσίευσε μια φωτό από εφημερίδα της εποχής που δείχνει τον ίδιον ξαπλωμένο και τραυματισμένο στο πεζοδρόμιο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στα 25 του χρόνια. Και το κάνει θέλοντας αν είναι εφικτό να αφυπνίσει άλλους που ίσως αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα να παλέψουν να ξεφύγουν.

«Αυτή η φωτογραφία είναι αφιερωμένη σε όλους όσους με ρωτάτε …μα καλά ούτε ένα ποτηράκι κρασί μετά από τόσα χρόνια; 32 χρόνια σε αποχή σήμερα από αλκοόλ και ναρκωτικά .Ίσως κάποιοι σοκαριστείτε ,αλλά ίσως κάποιοι πείτε αφού το κατάφερε ο Βασίλης Ζούλιας ίσως μπορέσω και εγώ. Αυτό το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε πια να ζει έτσι στα 25 του χρόνια δεν μένει πια εδώ …σχεδόν δεν τον αναγνωρίζω ..πέρα από το @kenzo κοστούμι του το πουκάμισο επί παραγγελία απ τον @christakis_athens και τα καστόρινα @jmwestonofficial παπούτσια του, βλέπετε η εικόνα έπρεπε πάντα να είναιι σωστή… Αυτός που μένει πια εδώ είναι ο Βασίλης δεξιά ευγνώμων μα τόσο ευγνώμων για την ζωή του σήμερα! Το δικό μου ΟΧΙ…» έγραψε στο συγκλονιστικό του ποστ

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2024 - 11:02