Εντοπίστηκαν οι ληστές της Λίντσεϊ Λόχαν!

27.08.2009
Η αστυνομία του Λος Άντζελες είναι στα ίχνη των τριών αγνώστων που διέρρηξαν το σπίτι της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), οι οποίοι διακρίνονται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες είναι στα ίχνη των τριών αγνώστων που διέρρηξαν το σπίτι της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), οι οποίοι διακρίνονται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Το βίντεο, καταγράφει λεπτομερώς την είσοδο των ληστών, η οποία έγινε την Κυριακή τα ξημερώματα, γύρω στη 1:10 π.μ. και δείχνει τρία άτομα, έναν άντρα και δύο γυναίκες ηλικίας 18 με 25 ετών, που έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα, να μπαίνουν από την πόρτα του κήπου και να περιδιαβαίνουν την αυλή του σπιτιού της Λόχαν.

Όπως λένε οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, οι ύποπτοι μπήκαν στο σπίτι από την μπροστινή είσοδο η οποία ήταν ξεκλείδωτη κι αφού έκαναν τα πάντα φύλλο και φτερό έφυγαν παίρνοντας μαζί τους διάφορα αντικείμενα.

Η εκπρόσωπος της Λόχαν, Λέσλι Σλόαν-Ζέλνικ, είπε ότι οι κλέφτες έδρασαν όσο η ηθοποιός και η μικρή της αδελφή έλειπαν και τόνισε ότι: "Αφαίρεσαν προσωπικά είδη χωρίς τύψεις".

Όπως είχε αναρτήσει νωρίτερα η Λόχαν στο Twitter, η ίδια δεν πιστεύει ότι πρόκειται για κανονική ληστεία γιατί τα πράγματα που λείπουν είναι "αντικείμενα που μόνο μια συγκεκριμένη παλιά φίλη ήξερε ότι σήμαιναν πολλά για μένα".

Εντωμεταξύ το σάιτ TMZ.com σε σημερινό του δημοσίευμα, επισημαίνει την ομοιότητα του άντρα ληστή στη διάρρηξη της Λόχαν και στη διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι της Οντρίνα Πάτιτζ (Audrina Patidge) στις 22 Φεβρουαρίου.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, οι δύο ληστείες έγιναν με τον ίδιο τρόπο, από την κύρια είσοδο του σπιτιού τα ξημερώματα της Κυριακής, γι' αυτό και η αστυνομία πιστεύει ότι, τουλάχιστον ο άντρας είναι το ίδιο πρόσωπο και στις δύο περιπτώσεις.

Επίσης, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Λόχαν κλήθηκε να κάνει αναγνώριση ενός άντρα από την αστυνομία, και όταν είδε την φωτογραφία του είπε ότι "της φάνηκε γνωστός".