Τρεις φορές πιο ακριβή η κηδεία του Τζάκσον!

27.08.2009
Άλλη μια αναβολή για την κηδεία του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 3 Σεπτεμβρίου, σημαίνει κατακόρυφη αύξηση του κόστους της τουλάχιστον τρεις φορές.

Άλλη μια αναβολή πήρε η κηδεία του "βασιλιά της ποπ", Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 3 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας κατακόρυφη αύξηση του κόστους της τουλάχιστον τρεις φορές.

Η οικογένεια του Τζάκσον, που έχει αναλάβει και τα έξοδα της κηδείας, πήρε την απόφαση της μεταφοράς της ημερομηνίας ταφής του από το Σάββατο, 29 Αυγούστου που είχε αρχικά προγραμματιστεί, στην Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου γεγονός που σύμφωνα με τους υπεύθυνους θα κοστίσει τουλάχιστον τρεις φορές παραπάνω από την αρχική τιμή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το κόστος των υπηρεσιών για το σαββατοκύριακο είναι περίπου 50.000 δολάρια, εκ των οποίων το 90% πηγαίνει στην αστυνομία που έχει αναλάβει το κλείσιμο των δρόμων αλλά και την ασφάλεια της περιοχής καθώς επίσης και τον περιμετρικό έλεγχο της προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά την ημέρα που θα πούμε το τελευταίου αντίο στον εκκεντρικό τραγουδιστή.

Αναφορικά με το νεκροταφείο, λέγεται ότι θα είναι κλειστό, με την ασφάλεια να βρίσκεται σε περιπολία τόσο από τη στεριά όσο και από τον αέρα, αφού θα υπάρχει τουλάχιστον ένα ελικόπτερο της αστυνομίας που θα παρακολουθεί την κατάσταση από ψηλά.

Τέλος, για να γίνει απόλυτα αντιληπτό πως η αστυνομία κρατάει τον λόγο της, ο αρχιφύλακας Τομ Λόρενζ προειδοποιεί τους απρόσκλητους φαν του τραγουδιστή: "ούτε να προσπαθήσετε να έρθετε, γιατί δε θα μπορείτε να δείτε ούτε το γρασίδι του Φόρεστ Λόον".