Έγκυος η Πενέλοπε Κρούζ;

21.08.2009
Η Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρούζ, μετά τις εμφανίσεις της στο Κόκκινο Χαλί για την Πρεμιέρα της ταινίας "Broken Embraces"στο Βερολίνο, έχοντας πλέον πιο γεμάτη σιλουέττα μας βάζει στη σκέψη μήπως ο επόμενος ρόλος της είναι αυτός της μανούλας.
Η ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρούζ, μετά τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας "Broken Embraces" στο Βερολίνο, έχοντας πλέον πιο γεμάτη σιλουέττα μας βάζει στη σκέψη μήπως ο επόμενος ρόλος της είναι αυτός της μανούλας.

Το σκούρο πετρόλ one shoulder ντραπέ φόρεμα της, δε στάθηκε δυνατό να καλύψει την κοιλίτσα της που έχει μεγαλώσει, ούτε και τις χυμώδεις πλέον καμπύλες της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 35χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον επίσημο αγαπημένο της επίσης ηθοποιό Χαβιέρ Μπάρντεμ, 40 ετών και συμπρωταγωνιστή της σε τρεις ταινίες μια εκ των οποίων η ταιινία "Vicky Christina Barcelona" του Γούντι Άλεν.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007 και η Πενέλοπε δεν έκρυψε οτι μια μέρα θέλει να φτιάξει τη δική της οικογένεια δηλώντας σχετικά το βρεττανικό περιοδικό "Psycologies" : "όταν κάνω παιδιά, θέλω να το κάνω πολύ καλά. Θέλω να είναι το καλύτερο σχέδιο της ζωής μου".

Εξάλλου οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Πενέλοπε έχουν ήδη ξεκινήσει από το Μάϊο, όταν η ίδια ήταν αναγκασμένη να ακυρώσει πολλές εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ Καννών, με την πρόφαση της "γρίπης" και της "δηλητηρίασης". Δε σκέφτηκε όμως οτι ποτέ καμία γυνάικα δεν έκανε κοιλίτσα από γρίπη!