Περασμένα, ξεχασμένα για τη Σιένα Μίλερ!

20.08.2009
Όταν η Σιέννα Μίλλερ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2007 δεν περίμενε να κακοχαρακτηριστεί από την ιέρεια της μόδας και αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Άννα Γουίντουρ η οποία αναφορικά με την εμφάνιση της σχολίασε τα μεγάλα δόντια της και τα απείθαρχα μαλλιά της.

Όταν η Σιένα Μίλερ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2007 δεν περίμενε να κακοχαρακτηριστεί από την ιέρεια της μόδας και αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Άννα Γουίντουρ η οποία αναφορικά με την εμφάνιση της σχολίασε τα μεγάλα δόντια της και τα απείθαρχα μαλλιά της.

Παρ'όλα αυτά η Σιέννα στο εν λόγω εξώφυλλο, φορούσε φόρεμα με φτερά, έντονο κόκκινο κραγιόν κα έχοντας ύφος femme fatale έδειχνε υπέροχη, πράγμα το οποίο χρειάστηκε "πολύ χρόνο και προσπάθεια" σύμφωνα με τα λεγόμενα του φωτογράφου Μάριο Τεστίνο.

Φαίνεται όμως οτι στο χώρο της σόουμπιζ οι κακίες δεν κρατάνε και πολύ και η bohemian queen και ηθοποιός Σιένα Μίλερ αποφάσισε οτι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συγχωρέσει τα λεγόμενα της Βρεττανοαμερικανίδας, γνωστή και ως Άννα-Στρίγγλα- Γουίντουρ εξαιτίας της απόμακρης και απαιτητικής προσωπικότητας της.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Τεύχος του Σεπτέμβρη", που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη χθές το βράδυ, με θέμα την περιβόητη φωτογράφιση του ομώνυμου τεύχους της Αμερικανικής Vogue.

Παρ'όλα αυτά η 27χρονη Σιένα και η 59χρονη Άννα φωτογραφήθηκαν δίπλα η μια στην άλλη ολόκληρο το βράδυ, ενώ το Σιεννάκι κράτησε το στόμα του κυριολεκτικά κλειστό και το καλύτερο που κατάφερε ήταν ένα σπασμένο χαμόγελο, μάλλον στο φόβο μην ακούσει τα σχόλια της Άννα "έξω απ'τα δόντια".