Ξανά στους δικηγόρους το ζεύγος Σον Πεν

19.08.2009
Η Ρόμπιν Ράιτ Πεν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Σον Πεν κι αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα μέσα σε ένα χρόνο.
Η Ρόμπιν Ράιτ Πεν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Σον Πεν κι αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα μέσα σε ένα χρόνο.

Τις προηγούμενες δύο φορές οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί από την πλευρά του 48χρονου Πεν, ο οποίος όμως στη συνέχεια μετάνιωσε και τις απέσυρε, όπως έγινε πρόσφατα, τον περασμένο Μάιο.

Η τρίτη φορά όμως, δεν αποκλείεται να είναι και η φαρμακερή, αφού όπως λένε τα χαρτιά, που κατατέθηκαν στο δικαστήριο στις 12 Αυγούστου, "και οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει να μοιραστούν την κηδεμονία" του μικρότερου γιου τους, Χόπερ Τζακ (Hopper Jack), 16 ετών, ενώ "το εν διαστάσει ζευγάρι έχει ήδη συμφωνήσει για το μοίρασμα όλης της περιουσίας".

Ως αιτία του χωρισμού καταγράφονται οι "ασυμβίβαστες διαφορές". Η Ράιτ-Πεν, γνωστή από τους ρόλους της στο "Princess Bride" και στο "Forrest Gump", δεν ζητάει διατροφή.

Εκείνη και ο Πεν ήταν μαζί από το 1989 και παντρεύτηκαν το 1996, έχοντας ζήσει πολλά σκαμπανεβάσματα σ' αυτά τα 20 χρόνια. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό More η ίδια λέει ότι δεν σκοπεύει να τα ξαναβρεί με τον σύζυγο της: "Μόλις πέρασα αυτή τη γέφυρα πριν λίγο καιρό. Ξέρω τι δεν θέλω".

Φίλοι των δύο ηθοποιών λένε ότι έχουν "μυστηριώδη χημεία" μεταξύ τους, ενώ η Ρόμπιν λέει για τον γάμο της: "Έχω, έχουμε δύο καταπληκτικά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί".

Αυτό το φθινόπωρο, η 18χρονη κόρη τους, Ντίλαν Φράνσις ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο πανεπιστήμιο, ενώ σύντομα θα την ακολουθήσει και ο αδελφός της.