Ακόμη στο ψυγείο η σορός του Τζάκσον!

17.08.2009
Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα η μητέρα του εκκεντρικού τραγουδιστή, Κάρθιν Τζάκσον (Katherine Jackson) μετακίνησε τη σορό του σε ψυγείο που βρίσκεται σε μυστικό σημείο για να μπορεί να τον επισκέπτεται με την ησυχία της.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα η μητέρα του εκκεντρικού τραγουδιστή, Κάρθιν Τζάκσον (Katherine Jackson) μετακίνησε τη σορό του σε ψυγείο που βρίσκεται σε μυστικό σημείο για να μπορεί να τον επισκέπτεται με την ησυχία της.

Προηγουμένως, η σορός του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) είχε ενταφιαστεί προσωρινά στην οικογενειακή κρύπτη του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας Motown, Μπέρι Γκόρντι σε ένα νεκροταφείο του Χόλιγουντ Χιλς.

Αλλά, όπως έγραψε χτες η New York Post, η σορός του μεταφέρθηκε στο υπόγειο άλλου νεκροταφείου υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Κάθριν αρνείται να θάψει τον γιο της γιατί φοβάται ότι ο τάφος τους θα συληθεί από ληστές. Γι' αυτό ο "βασιλιάς της ποπ" παραμένει άταφος, μέσα στο χρυσό του φέρετρο, σε έναν ψυχρό θάλαμο.

Ανώνυμη πηγή αναφέρει ότι η μητέρα του όταν τον επισκέπτεται: "Κλαίει, του ζητάει συγνώμη και λέει ότι τον αγαπάει". Παράλληλα, δεν υπάρχουν σχέδια για τον ενταφιασμό του Τζάκσον σε σημείο που να είναι προσιτό στο κοινό.

Εντωμεταξύ, οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του συνεχίζονται με δυσκολία καθώς οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν το μέγεθος της ευθύνης του προσωπικού του γιατρού Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrad Murray).

Σύμφωνα με τελευταίες αποκαλύψεις αστυνομικών πηγών, ο Μιούρεϊ τηλεφώνησε στην οικογένεια του ενώ ο σταρ ψυχορραγούσε και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο εκείνος ξεψύχησε.

Ο 51χρονος γιατρός, που ανακρίνεται για ανθρωποκτονία, είχε αφήσει τον τραγουδιστή μόνο του υπό την επήρεια του ισχυρού αναισθητικού προποφόλ, ενώ εκείνος βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο λόγος της καθυστέρησης της ανακοίνωσης των ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων της νεκροψίας είναι ότι πρέπει προηγουμένως να διευκρινιστεί το κατά πόσο η απόφαση του γιατρού να αφήσει μόνο του τον ασθενή του υπό την επήρεια του συγκεκριμένου φαρμάκου, καθιστά εγκληματική αμέλεια.

Όπως είπε ο ίδιος ο Μιούρεϊ στην αστυνομία, ένιωσε άνετα να αφήσει μόνο του τον Τζάκσον επειδή δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα στο παρελθόν και επιμένει ότι δεν έκανε κανένα λάθος.