Συνελήφθη ο Τζορτζ Μάικλ!

17.08.2009
Μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του, ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι ήταν εντελώς νηφάλιος την ώρα της σύγκρουσης.
Μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του, ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ (George Michael) συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι ήταν εντελώς νηφάλιος την ώρα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το Land Rover του σταρ της ποπ συγκρούστηκε με ένα φορτηγό νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή του Μπέρκσαϊρ, κοντά στο Λονδίνο και η αστυνομία τον συνέλαβε με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επίδραση αλκοόλ και ναρκωτικών, αλλά τον άφησε ελεύθερο πέντε ώρες αργότερα.

Αργότερα, ο 46χρονος Μάικλ, που έγινε διάσημος στη δεκαετία του 1980 με τους Wham, εξέδωσε ανακοίνωση επιμένοντας ότι δεν έφταιγε για το περιστατικό.

"Σε κανέναν μας δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες γιατί και οι δυο μας ήμασταν απολύτως νηφάλιοι. Και οι δύο πιστεύουμε ότι φταίει ο άλλος, οπότε είναι απλώς θέμα ασφαλιστικών εταιρειών", έλεγε η ανακοίνωση για τον οδηγό του φορτηγού:

"Δεν θέλω οι θαυμαστές και η οικογένεια μου ν' ανησυχήσουν από αυτά που γράφονται γι' ακόμα μια φορά".

Το 2006, ο Μάικλ είχε βρεθεί σωριασμένος πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και του είχε απαγορευτεί να οδηγεί για δύο χρόνια επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη σύλληψη ενός άντρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λόντεν Βάλεϊ στη Νοτιοανατολική Αγγλία, την Παρασκευή. "Λάβαμε μια κλήση για σύγκρουση στην νότια κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου Α34, περίπου δύο χιλιόμετρα βόρια από τον αυτοκινητόδρομο Μ4, στη 1 το πρωί της 14ης Αυγούστου", δήλωσε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Θέιμς Βάλεϊ:

"Επρόκειτο για ένα ασημί Land Rover και μια νταλίκα. Ο 46χρονος οδηγός του Land Rover συνελήφθη επί τόπου. "Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λόντεν Βάλεϊ, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5:55 π.μ.", κατέληγε η ανακοίνωση.

Ο οδηγός της νταλίκας, Λόρι Ρόου είπε στην εφημερίδα Daily Mail: "(Ο Μάικλ) έμοιαζε να βρίσκεται σε σύγχυση, σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε. Φαινόταν ζαλισμένος και προσπάθησε να σκαρφαλώσει μέσα στην καμπίνα της νταλίκας μου".

Ο σταρ, που έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους διεθνώς και έχει κατακτήσει επτά φορές το Νο 1 των αμερικανικών τσαρτ και 11 φορές το Νο 1 των βρετανικών τσαρτ με τα τραγούδια του, είχε συλληφθεί ξανά το 2008, για κατοχή ναρκωτικών.