Έρωτας στην Ινδία

17.08.2009
Το Bollywood αλά ελληνικά θέλει να φέρει στην τηλεόραση ο Στράτος Μαρκίδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μετά την Τυνησία, όπου γύρισε τα εντυπωσιακά πλάνα της «Εξαφάνισης», έβαλε στόχο να υλοποιήσει ένα ακόμα μεγάλο όνειρό του.

Θέλει πολλές σκηνές από το επόμενο σίριάλ του να γυριστούν στην εξωτική Ινδία, γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα βρεθεί εκεί με τους συνεργάτες του. Μπροστά στο μεράκι και την αγάπη που έχει για τη δουλειά του δεν τον πειράζει καθόλου που θα ταξιδέψει στη μακρινή Ινδία για να βρει τα κατάλληλα μέρη όπου θα κάνει τα γυρίσματα.

Ούτε ο φόβος της γρίπης είναι ικανός να τον κάνει να αναβάλει το ταξίδι του. Θέλει να είναι έτοιμος να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, καθώς οι συζητήσεις που έχει με μεγάλο κανάλι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται σύντομα να πέσουν και οι υπογραφές.

Αν και κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το σενάριο, σε τηλεοπτικούς κύκλους έχει διαρρεύσει ότι αναφέρεται σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης δύο νέων παιδιών που θα περιπλανιούνται κατατρεγμένα στην Ινδία, κρύβοντας ένα μεγάλο μυστικό, και τελικά θα καταφέρουν να ξεφύγουν στην Ελλάδα. Αναμένεται ότι θα είναι πολυδάπανη παραγωγή, καθώς τα γυρίσματα σε διάφορα μέρη της Ινδίας θα διαρκέσουν πάνω από ένα μήνα.

Πάντως, ο σκηνοθέτης το έχει βάλει σκοπό να εντυπωσιάσει και αυτή τη φορά με την καινούργια του δουλειά, με γυρίσματα που θα περιλαμβάνουν άγριο «κυνηγητό» στα πιο επικίνδυνα μέρη της Ινδίας.