Καλοκαιρινός έρωτας

13.08.2009
Το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι ζουν ο γνωστός επιχειρηματίας και η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι ζουν ο γνωστός επιχειρηματίας και η δημοφιλής παρουσιάστρια. Το ζευγάρι μάλιστα έκανε τις πρώτες του δημόσιες εξόδους στο νησί των Ανέμων, ωστόσο, ο έρωτάς τους δεν «γεννήθηκε» στην Ελλάδα...

Ένα ταξίδι στην Αμερική πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος για επαγγελματικούς λόγους, αλλά τελικά εκεί του προέκυψε ο... έρωτας. Ένα από τα βράδια που έμεινε στην Αμερική βγήκε με μια παρέα Ελλήνων φίλων του σε διάφορα κοσμικά στέκια. Στην παρέα βρισκόταν και η Γιάννα Νταρίλη, με την οποία γνωρίζονταν από παλιά, όταν εκείνη έμενε μόνιμα στην Ελλάδα. Η ξαφνική αυτή συνάντηση τους έφερε πιο κοντά και το φλερτ ανάμεσά τους ήταν εμφανές όλο το βράδυ.

Ο Τζίμης, όμως, έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο χρόνος που μπορούσαν να περάσουν μαζί ήταν λίγος. Ανανέωσαν, λοιπόν, το ραντεβού τους για την Ελλάδα, καθώς η Γιάννα σκόπευε να επιστρέψει προκειμένου να συζητήσει την πρόταση που της έγινε για να παρουσιάσει την «Παταγονία». Έτσι κι έγινε. Μόλις η Γιάννα πάτησε το πόδι της σε ελληνικό έδαφος, συναντήθηκε με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα, αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη Μύκονο, όπου με πολλή διακριτικότητα ζουν τον απόλυτο έρωτα, αποφεύγοντας τους φωτογράφους. Αν βέβαια πρόκειται για έναν καλοκαιρινό έρωτα ή θα υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Πάντως, όσοι τους έχουν δει μαζί έχουν να το λένε πόσο ευτυχισμένοι δείχνουν.