Οικογενειακώς στη Μύκονο

13.08.2009
Koκτέιλ στις παραλίες, ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας, φλας των παπαράτσι να καραδοκούν και νέα ειδύλλια... Αυτή είναι η μία πλευρά της Μυκόνου, καθώς η άλλη θέλει το πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί να γίνεται όλο και περισσότερο οικογενειακός προορισμός για τις διακοπές πολλών λαμπερών προσώπων της σοουμπίζ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Koκτέιλ στις παραλίες, ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας, φλας των παπαράτσι να καραδοκούν και νέα ειδύλλια... Αυτή είναι η μία πλευρά της Μυκόνου, καθώς η άλλη θέλει το πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί να γίνεται όλο και περισσότερο οικογενειακός προορισμός για τις διακοπές πολλών λαμπερών προσώπων της σοουμπίζ. Απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε ήρεμες παραλίες, παίζουν με τα παιδιά τους, γεύονται τις τοπικές σπεσιαλιτέ σε γραφικά ταβερνάκια αλλά και «in» εστιατόρια και χαλαρώνουν σε πολυτελή resorts ή καλόγουστες βίλες. Για μια ακόμη φορά το νησί των Ανέμων αποδεικνύει περίτρανα πως είναι για όλα τα γούστα.

Οι βόλτες των νεονύμφων

Μπορεί να μην πήγαν τελικά στη Ρώμη, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνης Γεωργιάδης όμως χαλάρωσαν και χάρηκαν τον έρωτά τους για λίγα εικοσιτετράωρα στο κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι. Φιλοξενούμενοι στο σπίτι της γνωστής τηλεοπτικής παραγωγού Ανθής Τούμπη, άφησαν για λίγο την πολύβουη Αθήνα και έκαναν τις βουτιές τους και ηλιοθεραπεία στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Με βόλτες στα Ματογιάννια και φαγητό παρέα με τη Χρύσα Φιλιππή ολοκληρώθηκαν οι σύντομες διακοπές τους.

Άφησαν για λίγο τη Χαλκιδική

Την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρούς επέλεξε για τα μπάνια του ο Νίκος Γκάλης μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Παναγιώτου και την 4χρονη κορούλα τους Στέλλα. Μπορεί το ζευγάρι να διαθέτει ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, αλλά μια βόλτα από τη Μύκονο την έκανε. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας δεν είπε «όχι» σε κανέναν από τους θαυμαστές του που του ζήτησαν αυτόγραφο ή μια αναμνηστική φωτογραφία. Τα βράδια όλοι μαζί έκαναν βόλτες στα Ματογιάννια, που περιελάμβαναν shopping therapy, αλλά και ήσυχα γεύματα σε γραφικά ταβερνάκια.

Η «βασίλισσα» της ΤV στη «βασίλισσα» των Κυκλάδων

Επανειλημμένα η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει πως το νησί των Ανέμων είναι από τους αγαπημένους της προορισμούς. Την ώρα που οι άλλοι ψάχνονταν για το τι θα κάνουν με τα πρωινά τους προγράμματα η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης απολάμβανε τις βουτιές της στην Ψαρρού παρέα με τον αδερφό της Θοδωρή αλλά και την κολλητή της φίλη Τζένη Μπαλατσινού. Για λίγα εικοσιτετράωρα το νησί επισκέφθηκε και ο Γιάννης Λάτσιος. Χαλαρή, φορώντας καφτάνια και σχεδόν αμακιγιάριστη, η Ελένη έκανε το βράδυ βόλτες στα καλντερίμια, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις νεότερες ανταγωνίστριές της.

Μπιτς βόλεϊ και βουτιές

Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια πήρε η εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασίλειου μαζί με το σύζυγό της επιχειρηματία Γιάννη Ακκά στην παραλία της Ψαρρούς. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το κοσμικό νησί για ένα Σαββατοκύριακο λίγο πριν από τις κανονικές του διακοπές στην πανέμορφη κατοικία που διαθέτουν στην παραλία της Σάνης στη Χαλκιδική. Στη σύντομη παραμονή τους στον νησί των Ανέμων έκαναν τις βουτιές και στο Καλό Λιβάδι, με τους πάντες να σχολιάζουν τους κοιλιακούς της Βίκυς. Το μυστικό της; Μπιτς βόλεϊ, γιόγκα και υγιεινή διατροφή.

Συν γυναιξί και... τέκνου

Από τη Μύκονο δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Μαζί με τη σύζυγό του Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αλλά και τον πανέμορφο γιο τους επιλεγούν σταθερά το αιγαιοπελαγίτικο νησί για διακοπές. Άλλωστε, νοικιάζουν σπίτι σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του. Φέτος, όλη η μέρα τους είναι αφιερωμένη στο μικρό τους γιο, που τον παίρνουν για μπάνιο μαζί τους στην Ψαρρού. Πάντως, το γνωστό ζευγάρι δεν πραγματοποιεί ιδιαίτερα κοσμικές βραδινές εμφανίσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Δεν βγήκαν από τη θάλασσα

Ο λόγος για την Εύη Αδάμ και τις κόρες της Νεφέλη και Δανάη, που απόλαυσαν για πολλές ώρες τα γαλαζοπράσινα νερά της Ψαρρούς. Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τις κόρες τους πέρασαν ένα ανέμελο τριήμερο στο κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι. Μάλιστα συνάντησαν και τον καλό τους φίλο Αντώνη Ρέμο, που βρέθηκε εκεί για την εμφάνιση που είχε προγραμματίσει στο «Nammos».

Αποχωρίστηκε τη Σίφνο;

Μπορεί να μην αποχωρίζεται εύκολα την αγαπημένη της Σίφνο, ωστόσο για λίγα εικοσιτετράωρα και η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε με το γιο της στη Μύκονο. Το καθημερινό πρόγραμμα μαμάς και γιου συμπεριελάμβανε πολλές βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα αλλά και βόλτες αργά το απόγευμα στα πολύβουα σοκάκια του νησιού.

Διακοπές με τους γιους της

Στη Μύκονο βρέθηκε για λίγες ημέρες με τους γιους της και η Ντορέτα Παπαδημητρίου. Έπειτα από ένα δύσκολο επαγγελματικά χειμώνα έκανε τα μπάνια της στην Ψαρρού μαζί με τον Διονύση και τον Φίλιππο. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ χαρούμενα και έπαιζαν με τη μητέρα τους, η οποία δεν σταμάτησε να τα αγκαλιάζει, να τα φιλάει και να τους βάζει αντηλιακό!