Kαι το όνομα αυτής... Βασιλική

07.08.2009
Διπλή γιορτή για τον Θάνο και τη Σοφία Πετρέλη η Πρωτοχρονιά... Ο λόγος; Η νεοφώτιστη κορούλα τους Βασιλική, που μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στην κολυμπήθρα στο γραφικό εκκλησάκι του «Island».

Διπλή γιορτή για τον Θάνο και τη Σοφία Πετρέλη η Πρωτοχρονιά... Ο λόγος; Η νεοφώτιστη κορούλα τους Βασιλική, που μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στην κολυμπήθρα στο γραφικό εκκλησάκι του «Island». Νονοί ήταν ο Παντελής και η Λίζα Παντελίδη. Το ζευγάρι, που ζει το μεγαλύτερο διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνδέεται με στενή φιλία με τον Θάνο Πετρέλη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με καλεσμένους ελάχιστους φίλους και συγγενείς, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Λεβέντης, οι νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, Αγάπης, ο Πάνος Κιάμος με τη γυναίκα του και την κόρη τους και η Καλομοίρα με τον αγαπημένο της Γιώργο.

Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από τις μπομπονιέρες, που ήταν σε τρία διαφορετικά σχέδια, για τις κυρίες, τους κυρίους και τα παιδάκια. Αμέσως μετά ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και γλυκά. Τηλεφωνικά ευχήθηκαν στο γνωστό τραγουδιστή ο κολλητός του Νίνο, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, καθώς υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, αλλά και ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών του Φοίβος, που έμεινε στο σπίτι με τη σύζυγό του Αμαλία για να φροντίσουν τα νεογέννητα δίδυμά τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ