Μην ακούς τις φήμες

10.08.2009
Μια σειρά από υποθέσεις, φήμες και κουτσομπολιά που εμφανίστηκαν και παίζουν ως πρωτοσέλιδα, πρώτες ειδήσεις σε δελτία και επώνυμες παρέες. Ας δούμε τι πραγματικά συμβαίνει με όλα τα καλοκαιρινά... παραμύθια που ακούγονται και συζητιούνται δίπλα στο κύμα.
Μια σειρά από υποθέσεις, φήμες και κουτσομπολιά που εμφανίστηκαν και παίζουν ως πρωτοσέλιδα, πρώτες ειδήσεις σε δελτία και επώνυμες παρέες. Ας δούμε τι πραγματικά συμβαίνει με όλα τα καλοκαιρινά... παραμύθια που ακούγονται και συζητιούνται δίπλα στο κύμα.

Βίσση και Βανδή μαζί στο Ηρώδειο

Όχι, ανάλογο σενάριο ακόμη δεν υφίσταται. Ηρεμήστε! Δεν θα τις απολαύσουμε ακόμη στο Ηρώδειο, αν και είχε ακουστεί κάτι τουλάχιστον για την Άννα Βίσση. Και πώς να συμβεί κάτι τέτοιο; Εδώ καλά καλά δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα οι σχέσεις των δύο σταρ κι εσείς θέλετε να συνεργαστούν και να εμφανιστούν μαζί στη σκηνή; Σύμφωνα, πάντως, με τις φήμες, αλλάζουν χώρους όπου θα φιλοξενούνται την ερχόμενη σεζόν. Παράλληλα, παίζει πάντα και το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποια στιγμή ακόμη και δισκογραφική στέγη.

Παίζουν χωρίς αντίπαλο;

Περισσότεροι από 35.000 θεατές μέσα σε δυόμισι μόλις εβδομάδες είναι σίγουρα ένα θέμα. Τόσοι έχουν παρακολουθήσει τη Δέσποινα Βανδή και τους Goin’ Through μέχρι στιγμής στη μεγάλη φετινή τους συνεργασία και τα νούμερα αυξάνονται συνεχώς. Το Long Hot Tour 2009 περιλαμβάνει 34 εμφανίσεις στην Ελλάδα, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να εμφανιστούν και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως η Σουηδία, το Βέλγιο και η Γερμανία.

Η Βάνα Μπάρμπα στη Βουλή;

Μια έκπληξη που φυσικά μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να γνωρίζει κανείς εάν θα γίνει πραγματικότητα. Όχι, η δημοφιλής ηθοποιός δεν θα βρεθεί στη Βουλή για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος. Η φημολογία τη θέλει να βρίσκεται στα σχέδια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην πατρίδα της, τα Γιάννενα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος για πρόεδρος

Δεν κρύβει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, την επιθυμία του να γυρίσει στην Καλαμάτα ως πρόεδρος της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα, θέλει να βοηθήσει την ιστορική ομάδα της πατρίδας του. Δεν αποκλείεται λοιπόν να αποτελεί πλέον στόχο αλλά και προσωπικό στοίχημα του Νίκου Λυμπερόπουλου, που οι φήμες τον θέλουν να κινείται στα ίχνη του Ντέμη Νικολαΐδη, που πέρασε από τη θέση του προέδρου της ΑΕΚ, του Θοδωρή Ζαγοράκη, που είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, αλλά και του Γρηγόρη Γεωργάτου, που είχε ανάλογη εμπειρία στην πατρίδα του, την Πάτρα.

Χωρίζει το δίδυμο Ρήγα - Αποστόλου;

Ούτε κατά διάνοια, παρά τα όσα κατά καιρούς φημολογούνται από διαφορους κύκλους. Οι δυο τους συνεχίζουν ακάθεκτοι. Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει γνωστές οι καινούργιες δουλειές που ετοιμάζουν από κοινού, αφού και για την ερχόμενη καλλιτεχνική περίοδο συνυπογράφουν θεατρικές παραστάσεις. Μάλλον θα κατακτήσουν το κοινό τηλεόρασης και θεάτρων για άλλη μια χρονιά.

Ο Ρουβάς, ο Ψινάκης και ο πάγος

Άτυπη κόντρα φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες, παρά τα όσα λέγονται για το ότι τα ξαναβρήκαν. Μέσα από διάφορες δηλώσεις αλλά και αρκετά υπονοούμενα που αιωρούνται τελευταία όλα δείχνουν ότι μόνο σύμπνοια δεν υπάρχει. Πρώην συνεργάτες και συνέταιροι ο Σάκης Ρουβάς και ο Ηλίας Ψινάκης κινούνται πλέον σε εντελώς διαφορετικούς δρόμους.

Τελικά, χώρισαν ή όχι;

Η μία μόνη της στη Σέριφο, η άλλη μόνη της στη Μύκονο. Ο λόγος για δύο πολυσυζητημένα πρώην ζευγάρια. Από τη μία, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και από την άλλη ο Νίνο με τη Δούκισσα Νομικού. Οι πρώτοι, όπως συζητιέται, έχουν χωρίσει οριστικά εδώ και μερικές εβδομάδες. Για τους δεύτερους, το σενάριο που κυκλοφορεί τους θέλει ακόμη ζευγάρι. Πάντως, και στην περίπτωσή τους οι χωριστές εμφανίσεις είναι συχνές και τελικό συμπέρασμα δύσκολα προκύπτει.

Θα παντρευτεί τη Μακρυπούλια;

Καλό το σίριαλ, αλλά πλέον παραπέμπει σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αφήστε τις παλαιότερες, σχεδόν βέβαιες, ανακοινώσεις ημερομηνιών και υποψήφιων κουμπάρων που είχαμε. Επίσης, σημειώστε ότι το πάλαι ποτέ αχώριστο και ερωτευμένο ζευγάρι Ρέμος - Μακρυπούλια δεν περίμενε ποτέ τον ερχομό ενός παιδιού, όπως ακουγόταν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και όχι μόνο!

Έλληνες για διεθνή καριέρα...

Εδώ γελάμε! Ακόμα περιμένουμε τον πρώτο σύγχρονο Έλληνα σταρ που θα μας διαψεύσει. Μπορεί βέβαια να φαίνεται λίγο φως στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά βαρεθήκαμε ασφαλώς και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να βλέπουμε νέους Έλληνες σούπερ σταρ να κατακτούν το Χόλιγουντ, το Λος Άντζελες και τα ρέστα! Άλλος για διεθνή καριέρα;

Ρέμος εναντίον Πλούταρχου

Κατά κάποιον τρόπο μια «αντιπαράθεση» τύπου Βίσση - Βανδή, την οποία όμως δεν παραδέχτηκαν ποτέ οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές. Βασικό ζητούμενο κάποτε ήταν ποιος από τους δύο θα διεκδικήσει τον τίτλο του πιο εμπορικού σε βραβεία και σχετικές λίστες, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μιλάμε μάλλον για πόλεμο ανάμεσα σε δύο εταιρείες και τίποτα παραπάνω...

Θα γίνει ο γάμος;

Το ότι είναι ζευγάρι η Καλομοίρα και ο Γιώργος είναι φυσικά γνωστό. Το αν θα γίνει σύντομα ο γάμος τους όμως είναι μια άλλη ιστορία. Η Καλομοίρα, πάντως, σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της λέει ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα που θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με το σύντροφό της, που είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο χρόνο. Ε, αν μπορέσει να το συνδυάσει και με μια συνέχεια του «Big in Japan», θα είναι πανευτυχής. Δεν εξαρτάται όμως από εκείνη...