Το κομποσκοίνι που έδεσε την συνεργασία τους

04.09.2006
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό βρέθηκε το δίδυμο Ηλίας Ψινάκης - Κώστας Μαρτάκης.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό βρέθηκε το δίδυμο Ηλίας Ψινάκης - Κώστας Μαρτάκης. Έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της Αμαλίας Αυγουστάκη και των λοιπών παιδιών του «Dream show» στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου σε κέντρο της παραλιακής. Από τον Ανέστη Κωνσταντινίδη

Κάθισαν μαζί έχοντας τον Σταμάτη Γονίδη ανάμεσά τους, αλλά οι πολύ παρατηρητικοί και πικρόχολοι του χώρου στη θέα του ιδιότυπου βραχιολιού με τις μπλε χαντρούλες που φορούσαν και οι δυο τους στο αριστερό τους χέρι βιάστηκαν να βγάλουν κακοπροαίρετα συμπεράσματα. Οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο πως αντάλλαξαν όρκους αιώνιας... συνεργασίας τους με βραχιόλι στο αριστερό αφήνοντας για το μυαλό κάθε κακοπροαίρετου ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Βέβαια, αυτό που φορούσαν οι δυο συνεργάτες δεν ήταν παρά ένα θαυματουργό διαβασμένο κομποσχοίνι από την Παναγία της Τήνου όπου σύσσωμη η παρέα Ψινάκης, Μαρτάκης, Αρσενάκος, Σωτηριάδης προμηθεύτηκε τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου όταν επισκέφτηκε το νησί για να προσκυνήσει και να προσευχηθεί. Το ρεπορτάζ έδειξε πως ήταν ο ίδιος ο Κώστας που ζήτησε να πάνε όλοι μαζί να προσκυνήσουν και στη συνέχεια να προμηθευτούν ειδικά διαβασμένα κομποσχοίνια για τον καθέναν τους. Ο νεαρός τραγουδιστής είναι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Ένιωθε ότι δεν θα μπορούσε να βουτήξει κατευθείαν στα βαθιά, αν προηγουμένως δεν προσευχόταν και δεν ζητούσε από τη θεία χάρη Της να σταθεί στο πλευρό του. Για υγεία, επιτυχία και φυσικά για να τον φυλάει από το κακό μάτι.

«Όλοι μας πήραμε και φοράμε από ένα διαβασμένο κομποσκοίνι», μας αποκάλυψε επώνυμο μέλος της εταιρείας του Ηλία. «Αν αυτοί που βιάστηκαν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα πρόσεχαν και τα χέρια των άλλων θα έβλεπαν ότι φορούσαμε κι εμείς. Ο Κώστας βέβαια το έχει περισσότερη ανάγκη από όλους, αφού όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του και στην πρεμιέρα του κάποιοι θα τον περιμένουν και με το τουφέκι».

Ο κούκλος διάδοχος του Sakiς είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να αποδείξει ότι διαθέτει και τα φωνητικά και κινησιολογικά προσόντα που απαιτούνται για την καθιέρωσή του στο χώρο. Μάθαμε ότι τα μαγικά χέρια του Φωκά Ευαγγελινού έχουν κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα τους. Κάτι που θα διαπιστώσουν όσοι βρεθούν απόψε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του και θα τον απολαύσουν ντυμένο με σπορ σύνολα Ντιόρ και και Iβ Σεν Λοράν να τραγουδά «Θέλω επειγόντως διακοπές» και στη συνέχεια σε ντουέτο με τη Βανδή να τραγουδούν το «Κάν το αν μ αγαπάς». Κάτι που θα εξακολουθήσει να κάνει και την χειμερινή σεζόν στο «Ρεξ», αφού πρόσφατα υπέγραψε ο Κώστας να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο σχήμα Βανδή - Μαζωνάκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:59