Από κόρη του ΛΕ-ΠΑ, «κόρη» του Κέβιν Κόστνερ

04.09.2006
O Πάρης Κασιδόκωστας βρήκε τη μούσα του για την κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει ως παραγωγός στο Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Κόστνερ.

O Πάρης Κασιδόκωστας βρήκε τη μούσα του για την κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει ως παραγωγός στο Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Κόστνερ. Δεν είναι άλλη από τη μελαχρινή πανέμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή, τη 16χρονη Κωνσταντίνα, που μόλις εμφανίστηκε στα στενά της Μυκόνου στο πλευρό του πατέρα της έκαψε καρδιές.

Ο επί χρόνια οικογενειακός φίλος του Λευτέρη Πανταζή και δήμαρχος Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κασιδόκωστας πρότεινε στο γιο του Πάρη να την πάρει ως συμπρωταγωνίστρια του Χολιγουντιανού σταρ, καθώς η Κωνσταντίνα, εκτός από καλλονή, μιλάει απταίστως την αγγλική γλώσσα γιατί πηγαίνει σε ξενόγλωσσο σχολείο κι έχει δείξει ότι διαθέτει μεγάλο ταλέντο και στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε μαθητικές θεατρικές παραστάσεις.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας συμφώνησε κι έτσι ο δρόμος για την Κωνσταντίνα στο Χόλιγουντ ανοίγεται λαμπρός, καθώς θα υποδυθεί την κόρη του Κέβιν Κόστνερ σε ένα συγκλονιστικό δράμα που περιστρέφεται γύρω από ένα μέθυσο πατέρα, που γίνεται δολοφόνος...

«Πράγματι, υπάρχει αυτή η προοπτική για την Κωνσταντίνα, είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Λευτέρης Πανταζής. Φυσικά, αν τα γυρίσματα μπορούν να γίνουν σε χρονικό διάστημα που να μην είναι εμπόδιο στα μαθήματά της».

Κι αν αργότερα θελήσει να συνεχίσει ως ηθοποιός;

«Εγώ και η μητέρα της τη λατρεύουμε και είμαστε πάντα κοντά της. Θέλουμε όμως πρώτα να πάρει ένα πτυχίο, γιατί είναι πολύ καλή μαθήτρια εγώ ονειρεύομαι να τελειώσει τη Νομική και μετά ας κάνει ό,τι άλλο θέλει»

Μιλάει και τα μάτια του λάμπουν από ευτυχία και υπερηφάνεια για την κόρη του. Η Κωνσταντίνα είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Όμως κι εκείνος σκέφτεται να ακολουθήσει κι έναν άλλο δρόμο. Ήδη του πρότεινε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας να μπει στο ψηφοδέλτιό του με στόχο, αν εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος, να ασχοληθεί με θέματα νεολαίας, άθλησης και πολιτιστικά.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά», μας είπε ο Λευτέρης Πανταζής, που αυτή τη βδομάδα θα συναντηθεί με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα να φάνε μαζί στη Βουλιαγμένη και να του δώσει την τελική απάντησή του.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 21:00