Στα βήματα της Τζάκι Ω.

04.09.2006
Κάποτε την αποκαλούσαν «σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Aγώνων». Τώρα απλώς παραδέχονται ότι βαδίζει στα χνάρια της Τζάκι Ωνάση. Τεράστια μαύρα γυαλιά, μπάτλερ και ένα νησί, που από στιγμή σε στιγμή γίνεται δικό της είναι τα νέα αξεσουάρ της επιχειρηματία.

Από τη Φώφη Καρανίκα

Η Ελλάδα απέκτησε τη δική της Τζάκι! Και μάλιστα ντυμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια με γκαρνταρόμπα γεμάτη status symbol υπογραφές, όπως Κριστιάν Ντιόρ και Σανέλ. Τα μεγάλα μαύρα γυαλιά, που παραπέμπουν ευθέως στη σύζυγο του Αριστοτέλη Ωνάση Τζάκι, το όνομά της στις πρώτες θέσεις του πελατολογίου των συλλεκτικών Eρμές και οι ακριβές της συνήθειες μαρτυρούν την εμμονή της με την εκκεντρικότητα. (Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι μετά τον μπάτλερ του Κάρολου, που πρόθυμα της προσέφερε τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, απέκτησε δικό της μπάτλερ!) Όμως η φρέσκια είδηση είναι ότι διαπραγματεύεται ό,τι πιο γκλάμορους επιβάλλει η ζωή των τζετ σέτερ: ένα ιδιωτικό νησί στις Σποράδες.

Πρόκειται για τη φημισμένη Τσουγκριά. Το νησί σήμερα μπορεί να ανήκει στην οικογένεια Φιξ, η Γιάννα όμως επιθυμεί διακαώς να γίνει δική της. Άλλωστε, εδώ και καιρό αναζητά έναν πριβέ παράδεισο που θα της εξασφαλίζει τη δυνατότητα σούπερ λουξ διαμονής.

Λέγεται μάλιστα ότι στο νησί αυτό η επιχειρηματίας σκοπεύει να φτιάξει small luxury βίλες φιλοξενίας. Πάντως από το περιβάλλον της οικογένειας μάθαμε πως διακοσμητές και αρχιτέκτονες μελετούν ήδη σχέδια και κάνουν τις δικές τους προτάσεις για ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης αλλά και πριβέ σπα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:43